Nyhed

Steen Jørgensen går solo

Sort Sol-sangeren fortolker blandt andre The Doors og Kraftwerk på sin solodebut

I oktober måned sidste år skrev vi her på GAFFA, at Sort Sol blev gendannet for at give en række koncerter, og siden gendannelsen har de turneret i det danske land. Sidst i november måned afsluttes genforeningsturnéen i Grenå.

Herefter har Sort Sols frontmand Steen Jørgensen planer om at udgive sit første album i eget navn, skriver Ekstra Bladet, som også afslører, at den 52-årige musiker har tilbragt tid i de legendariske Abbey Road-studier i London, hvor han har indspillet afdæmpede klassiske cover-numre. 

Solodebutalbummet kommer efter sigende til at indeholde fortolkninger af numre som Kraftwerks "The Model", The Doors' "Riders On The Storm" og Village Peoples' "Go West", som Pet Shop Boys som bekendt tidligere har lavet en version af. 

I Abbey Road-studierne har Steen Jørgensen været i selskab med bassisten Anders "AC" Christensen (også kendt fra Sort Sols 2011-lineup) samt guitaristerne Rune Kjeldsen og Boi Holm. Albummet er allerede blevet præsenteret for flere danske pladeselskaber, men der er endnu ikke fastsat en udgivelsesdato.

På fredag den 9. september giver Sort Sol koncert på Plænen i Tivoli, hvor de – som vi tidligere i dag har kunnet fortælle – får support af den uge Emma Acs.

Det københavnske rockband slutter som nævnt af i Grenå i Pavillonen lørdag den 26. november klokken 20.00.

Entré 295 kr. Billetsalg via Pavillonen.com.

 

 

ANNONCE