Nyhed

The E Street Band overvejer fremtiden

Efter Clarence Clemons' død i juni vil Bruce Springsteens The E Street Band nu mødes og overveje fremtiden

The E Street Band-guitarist "Little Steven" Van Zandt har ifølge Pollstar udtalt, at bandet inden for de næste to uger vil mødes for at diskutere, hvad der skal ske efter, saxofonisten Clarence "Big Man" Clemons døde den 18. juni i år som følge af et slagtilfælde. Van Zandt udtaler samtidig, at E Street Band aldrig bliver det samme uden Clemons.

"Han efterlod et tomrum, vi aldrig vil erstatte", siger Van Zandt.

The E Street Band har turnéret on/off med Bruce Springsteen siden 1972, og nyheden om The E Street Band-samlingen kommer, som GAFFA har skrevet, samtidig med, at rygterne svirrer om en ny Bruce Springsteen-plade. Det bliver derfor ekstra spændende at følge med i udviklingen omkring Bruce Springsteen og E Street Band i den nærmeste fremtid.

Bruce Springsteen og The E Street Band udgav i 2009 "Working On A Dream", der blev tildelt fire stjerner af GAFFAs Henrik Friis, som blandt andet skrev:

"Han hylder livets muligheder og kærligheden med en samling melodier, der dels bygger videre på de popudkast, han med svingende held introducerede sidst, dels hylder Phil Spector & co. Melodimæssigt er det langt hen ad vejen musik, der i sin umiddelbare og ubesværede form går lige ind, og med et tæt E-Street Band, der forbilledligt følger festoplæggene fra deres boss – også når der er dømt kopi af 60'ernes Orbison, Byrds og Beach Boys."

Se Bruce Springsteen og The E Street Band spille "Dancing In The Dark" i Barcelona i 2002:

ANNONCE