Nyhed

GLORY DAYS: Bruce Springsteen åbnede europæisk turné - med ganske særlig gæst

Nedtællingen til Bruce Springsteens første danske koncerter i syv år er i fuld gang

Når Bruce Springsteen & The E Street Band den 11. og 13. juli optræder i Parken i København, vil det være første gang i syv år, at den amerikanske rocklegende giver koncert i Danmark.

Den i dag 73-årige Springsteen vendte tilbage til landevejen i februar, og efter en lang række koncerter hjemme i USA åbnede han den europæiske del af sin turné i Barcelona i fredags. Og her kom en ganske særlig gæst på scenen, rapporterer NME

Bruce Springsteen er en god ven af den tidligere amerikanske præsident Barack Obama og hans hustru Michelle - og det var sidstnævnte, som kom på scenen i Spanien for at bidrage med backingvokal og tamburin til Born in the USA-klassikeren "Glory Days."


I 2021 udgav Bruce Springsteen sammen med Barack Obama bogen Renegades. Den udkom på dansk sidste år og modtog en femstjernet anmeldelse fra GAFFA, hvori det blandet andet hed:

"Mens sproget de senere år er blevet beriget med udtrykket toksisk maskulinitet, fremstår de to hovedpersoner her som eksponenter for det modsatte: en sund og sympatisk maskulinitet, hvor eftertanke og karakterstyrke følges ad, og man er mand nok til at erkende egen sårbarhed og fejlbarlighed."

Bruce Springsteens seneste koncert i Danmark fandt sted i Casa Arena i Horsens den 21. juli 2016. En måneds tid forinden havde han givet koncert i Parken i København. Du kan se en fanoptagelse af Michelle Obamas gæsteoptræden i Barcelona her:


Springsteens hyldest til band, publikum – og til livet

ANNONCE