Nyhed

The Rolling Stones-livefilm på CPH:DOX

CPH:DOX viser The Rolling Stones-livefilmen ”Some Girls, Live in Texas” fra 1978 i landets biografer. Jubilæumskoncerter for det snart 50 år gamle band er muligvis også på tegnebrættet

CPH:DOX kan sammen med Nordisk Film præsentere premieren på denne rå og energiske koncertfilm, der står som et højdepunkt i bandets lange turnéhistorie. Filmen, der aldrig er blevet vist før, er nu blevet remastered på både lyd- og billedsiden og kan opleves i landets større biografer.

The Rolling Stones turnerede med pladen "Some Girls" i USA i 1978, og blandt fans anses denne turné for at være en af deres bedste. Turnéen fulgte lige i hælene på udgivelsen af "Some Girls" i juni 1978, og allerede da bandet nåede Texas måneden efter, lå pladen nummer 1 i USA.

Koncerten er filmet på Will Rogers Memorial Center i Fort Worth, Texas, og mange af numrene fra "Some Girls" er repræsenteret med et yderligere tilsat udvalg af Stones-klassikere fra tidligere plader som blandt andre "Exile On Main St." og "Sticky Fingers".


Se "Some Girls, Live in Texas" den 10. oktober kl. 21.30 i Imperial, BioCity Odense, BioCity Aarhus og BioCity Aalborg.

Rygter om jubilæumskoncerter

Efter en lang karriere på 50 år vil de gamle rockveteraner ifølge visse rygter give jubilæumskoncerter næste år – måske en hel turné. Til USA Today udtalte Keith Richards, at "noget blæser i vinden. Ideen er der. Vi ved på en måde, at vi burde gøre det, men ingen har sat en finger på øjeblikket endnu. Dette er, hvad vi skal spørge hinanden om: Skal vi slutte med det helt store show? Vi kan, hvis Mick Jagger og Charlie Watts føler, som jeg gør, at vi stadig kan tænde folk. Vi har ikke længere noget, vi skal bevise. Jeg elsker bare at spille, og jeg savner publikum."


Når turnéen starter næste år, vil de fire bandmedlemmer, Charlie Watts, Ronnie Wood, Keith Richards og Mick Jagger have en samlet alder på 268 år.

Om rygtet taler sandt, må tiden blot vise.

ANNONCE