Nyhed

Volbeat udsender live-dvd

Metal-rock'n'roll-gruppen Volbeat har filmet koncerter fra Danmark, Tyskland og USA.

I efteråret 2010 var Volbeat på turné i Europa, hvor de i alt spillede for over 120.000 mennesker. Her spillede de blandt andet i Forum i København og Rock Am Ring Festival i Tyskland, hvor de filmede koncerterne. Nu udgiver de optagelser fra disse to koncerter sammen med optagelser fra en koncert på House of Blues i Anaheim i USA på en ny live-dvd, der udkommer den 21. november på Universal Music.

Dvd'en har fået titlen "Live From Beyond Hell/Above Heaven", og som det hedder i pressemeddelelse fra Volbeats promoter, så er det Johnny Cash, der "sidder et sted mellem himmel og helvede og instruerer."

Dvd'en skulle illustrere, hvordan kvartetten har bygget bro mellem genrer som country, blues, punk, rock og metal og dermed skabt en ny genre, og optagelserne er filmet med 11 kameraer, så der skulle være dækket mange vinkler.

Gæsteoptrædener på scenen, der er kommet med på dvd'en, tæller Rob Caggiano (Anthrax/The Damned Things), Michael Denner (Mercyful Fate), Mille Petrozza (Kreator), Jacob Øelund og LG (Entombed), Johan Olsen (Magtens Korridorer) og Pernille Rosendahl (The Storm)

"Live From Beyond Hell/Above Heaven" udkommer på Double DVD, Blu-Ray, Limited Double DVD + audio CD, CD, Digital Download og VOD den 21. november på Universal Music i hele Europa.

 

ANNONCE