Nyhed

Creed-guitarist solodebuterer

Mark Tremonti fra det amerikanske rockband Creed er klar med sin solodebut “All I Was”

Guitarist i bandet Creed, Mark Tremonti udgiver sit første soloalbum den 10. juli, men allerede om få uger ryger førstesinglen "You Waste Your Time" ud i æteren.

Mark Tremonti er stiftende medlem både af bandet Creed og bandet Alter Bridge (billedet; Tremonti i baggrunden til højre, red.). Som leadguitarist i Creed var han med til at indkassere 11 gange platin i USA for deres andet album "Human Clay" fra 1999. Bandet blev opløst i 2004 men blev genforenet i 2009 og udgav deres seneste album "Full Circle". Hans andet projekt Alter Bridge som bestod af alle Creed-medlemmer undtagen forsanger Scott Stapp, fik aldrig den samme kommercielle succes som Creed. 

Nu træder Mark Tremonti ud af skyggen for at udgive et album med sit eget navn på coveret. Albummet kommer til at hedde "All I Was" og kommer til at indeholde meget af det karakteristiske guitarspil som Tremonti også har udsmykket Creed og Alter Bridges musik med. På albummet har Tremonti fået hjælp af tidligere Creed-medlem Eric Friedman og nuværende medlem Brian Marshall.


Indtil videre er Tremonti på turné med Creed indtil august, og derefter tager han på turné med sit soloprojekt.

Trackliste på "All I Was":

1. "Leave It Alone"
2. "So You'e Afraid"
3. "Wish You Well"
4. "Brains"
5. "The Things I've Seen
6. "You Waste Your Time"
7. "New Way Out"
8. "Giving Up"
9. "Proof"
10. "All I Was"
11. "Doesn't Matter"
12. "Decay"


ANNONCE