Nyhed

Alter Bridge gæster København

Rockbandet runder København på deres Pawns & Kings-turné.

Den 2. november 2022 kommer Alter Bridge til Falkoner Salen i København. Med sig har de inviteret de to bands Halestorm og Mammoth WVH.

“Pawns & Kings” er navnet på den turné, bandet drager på i Europa. De besøger 25 byer i 18 lande. Det første show er i Hamborg den 1. november, og den efterfølgende dag kan de altså opleves i København.

Alter Bridge debuterede for 18 år siden med albummet One Day Remains. Bandet blev dannet af de to tidligere Creed-medlemmer, guitarist Mark Tremonti og trommeslager Scott Phillips. Sidenhen kom sanger Myles Kennedy og bassist Brian Marshall med i staben.


Lyden kendetegnes ved at blande post-grunge, alternativ metal og hard rock i en energisk formidling. 

Bandet arbejder i øjeblikket på deres syvende studiealbum, som endnu er unavngivet. Deres sidste album, Walk The Sky, udkom i 2019.

Det ene gæsteband, de Grammy-vindende Halestorm, udgiver deres nyeste album Back from the Dead den 6. maj. Grammy-nominerede Mammoth WVH besøger nogle lande for første gang, når de drager med på turnéen. De har udgivet et selvbetitlet debutalbum.


Da Alter Bridge sidst gæstede Danmark, var det i november 2019 i KB Hallen. Koncerten fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, og der blev kvitteret med ordene: “Alter Bridge er den halvintellektuelle, forfinede udgave af smadder-metal. Der, hvor musikerne har verdensstjernens kompetence – sådan cirka second to none – og lad det være sagt med det samme: Der var ikke ét dårligt nummer i aftes, ikke ét nummer spillet halvt eller sjusket.”

LÆS OGSÅ: Alter Bridge skabte velkvalificeret mudder i beton

Billetsalget til Alter Bridges koncert i Falkoner Salen den 2. november starter fredag den 29. april kl. 11.00. Salget foregår via livenation.dk og ticketmaster.dk.


ANNONCE