Nyhed

Echo Me tager på turné

Den 23. april udkommer debutalbummet fra Echo Me, og i den forbindelse tager han på Danmarksturné

Den 23. april udkommer 27-årige Echo Mes selvbetitlede debutalbum, og første single "Left From The Fire" er allerede ude. Bag aliaset Echo Me er københavnske Jesper Madsen, som er ny på musikscenen, men bestemt ikke ny udi sangskrivningen.

Sangeren og sangskriveren Echo Me udgav i januar en triple-ep sammen med grupperne Nelson Can og The Freudian Slip, hvor han fortolkede The Freudian Slip-sange, men til april er det tid til hans helt egen udgivelse. Albummet er indspillet i Best Kept Secret-studiet i Valby og produceret af musiker og producer Noah Rosanes.

På albummet finder man ikke bare Jesper Madsen alene, han har nemlig fået hjælp af en lang række af mere eller mindre kendte navne. Blandt andre har musikere fra Murder, CODY, Slaraffenland, Asbjørn, Boho Dancer, Kites and Komets og Penny Police medvirket på pladen. Men også Søs Fenger har sneget sig ind som korsanger. Resultatet er et stramt folk-pop album med en klar nordisk lyd, hvor inspirationerne kommer fra Jespers mange ture ud i verden, især har turene til Amerika, og den folk-tradition der findes der, sneget sig ind på pladen.


Allerede inden debuten har Echo Me givet over 200 koncerter, en stor del af dem i udlandet, hvor han både har spillet i Paris, Amsterdam, New York, Berlin og London. Nu er det Danmarks tur til at få mulighed for at opleve Echo Me, når han optræder med materiale fra det kommende debutalbum.  

Tracklisten for "Echo Me" er som følger:

1) Rise Above My Time


2) Left From The Fire

3) The Actor & The Play

4) The Memory


5) You Never Will Be Mine

6) Darkest Hour

7) How You Left Me


8) Packing My Stuff

9) Write Me Back

10) The Best Is Yet To Come


Turnédatoerne er som følger:

19. apr. Viva Lá Revolution Aalborg, 

20. apr. Teater Momentum Odense


21. apr. Huset Esbjerg

24. apr. "Mer Støj" Fatter Eskil (Århus)

27. apr. Huset I Magstræde KBH


02. maj. Gyngen Aarhus

03. maj. Den Sorte Box Holstebro

25. maj. Vesterbro Festival


ANNONCE