Nyhed

Nye Nordiske Toner i hjertet af København

Resultatet af de første af en række sangskriver-camps præsenteres på Borups Højskole i aften

Det er et yderst interessant projekt, der i aften – for første gang – præsenteres for publikum på Borups Højskole i København.

Projektet består af et antal sangskriver-camps, hvorpå unge og etablerede nordiske sangskrivere i løbet af 2014 matches i par. Hvert par får to dage til at skrive sig ind på hinanden, hvorefter de om aftenen på anden-dagen skal præsentere resultatet fra scenen i højskolens festsal. I umiddelbar forbindelse hermed interviewes parrene på scenen, foran publikum.

Målet er at åbne den kreative proces – for kunstnerne, såvel som publikum – og her udover at medvirke til, at der bliver skrevet ny nordisk musik og skabt nye nordiske netværk af sangskrivere.

Projektet, der finansieres af Nordisk Kulturfond, er udtænkt af en af skolens lærere, den konservatorieuddannede bassist, Nikolaj Davidsen, og af hans partner-in-crime, sangskriveren Benjamin Aggerbæk.

De to har henvendt sig til en række nordiske sangskrivere og spurgt, hvem de kunne tænke sig at møde og skrive nyt materiale med. Den endelige line-up er endnu ikke helt på plads, men i aften står de første to par alligevel på scenen i Borup Højskoles festsal.

De to par er henholdsvis Mari Tveito fra Norge og Dísa fra Island (billedet) og Jesper Madsen alias Echo Me fra Danmark og Live Fyon Friis fra Norge. Alle er vidtfavnende, up-and-coming singer-songwritere.

Der venter af samme grund publikum en yderst interessant oplevelse.

Næste sangskriver-camp præsenteres på Borups Højskole den 20. marts. Se mere om koncerten på højskolens hjemmeside: http://www.borups.dk/news/nordiske-toner.aspx eller på Facebook

ANNONCE