Nyhed

Kitty Wu holder peepshows

Trioen giver tre koncerter i henholdsvis Aalborg, København og Aarhus, hvor de vil spille sange fra det kommende femte album

Fra den 31. maj vil Kitty Wu give tre koncerter, hvor de vil teste og give en forsmag på sange fra deres kommende femte studiealbum. Koncerterne vil være intime, hvor man vil få mulighed for at se gruppen eksperimentere med live-arrangementer af de endnu ukendte numre.

I september sidste år kunne GAFFA fortælle, at Kitty Wu var begyndt på at lave et nyt album i Berlin, og at gruppen i den anledning havde lavet en anderledes videodagbog på GAFFA TV omkring processen. Videoen dokumenter skabelsen af gruppen femte album, hvor det fremgår at de drager inspiration fra Berlin og deres omgivelser.

Kitty Wu debuterede i 2001, bestående af Robert Lund, Allan Schøneberg, Claus Bergmann og Samuel Helles, med albummet "Privacy", produceret af Kashmir-forsanger Kasper Eistrup. Debutalbummet modtog fem stjerner af GAFFAs Finn P. Madsen, som skrev: ""Privacy" fremstår (…) som et dybtfølt album, spækket med en personlighed og en alsidighed i arrangementerne, som der skal ledes længe efter". 


I 2003 udkom opfølgeren "The Rules Of Transportation", produceret af PJ Harveys samarbejdspartner Rob Ellis, og i 2005 udkom tredje album "Knives And Daggers", hvor begge albums udløste fem stjerner fra GAFFA. Mellem gruppen tredje og fjerde album blev Kitty Wu til en trio, da Helles valgte at sige farvel til bandet. Om bruddet fortalte bandet, ifølge Frekvens.dk: "Bruddet var et stort tab, men foregik i al venskabelighed, og vi respekterede Samuels beslutning, om end modvilligt".

Der skulle gå fire år før trioen var klar med deres fjerde album "Someone Was Here", som udkom i 2009. Resultatet som en trio var en ny version af rockgruppens lyd, der dog hovedsageligt stadig bevæger sig i en dyster og melankolsk verden. Albummet modtog fire stjerner af Finn P. Madsen, der om den nye lyd skrev: "Kitty Wu viser på "Someone Was Here", at de behersker balancen mellem mørke og lys uden at give slip på sig selv".

Nu kan man igen se frem til at høre dugfriske numre, når trioen Kitty Wu giver tre intime koncerter i Aalborg, København og Aarhus henholdsvis den 31. maj, 1. og 2. juni.


De tre koncerter er:

Den 31. maj, 1000Fryd, Aalborg.

Den 1. juni, Beta, København.


Den 2. juni, V58, Aarhus. 

Billetter kan købes gennem spillestederne.

ANNONCE