Nyhed

Musik i Lejet er klar med program

Kom til gratis festival og oplev Rangleklods, Ulige Numre, I Got You On Tape og mange flere

Musik i Lejet samler københavnere og sommerbefolkningen i Nordsjælland til sommer, kærlighed og rock'n'roll. Festivalen er gratis, og programmet er en oplevelse med anmelderroste og albumaktuelle navne, som vil være med til at skabe en sommerfest, mens solen går ned over Kattegat.

Musik i Lejet er en gratis non-profit festival, som finder sted i Tisvildeleje, Nordsjælland, fra den 20.-22. juli. Festivalen har fundet sted siden 2009 og har haft danske navne som Turboweekend, When Saints Go Machine, WhoMadeWho, Den Sorte Skole og mange flere til at optræde i den nordsjællandske sommerby.

Sidste år tiltrak festivalen omkring 7000 gæster, og i år forventer arrangørerne at deltagelsen øges med 50 procent på grund af deres store og alsidige festivalprogram samt sidste års gode anmeldelser. Musik i Lejet har vokset sig til en af de største og mest publikumsroste sommerarrangementer nord for hovedstaden, hvilket til dels skyldes stemningen og den varme sommeratmosfære, som Tisvildeleje oser af under festivalen.


I år kan Musik i Lejet byde på følgende kunstnere:

Rangleklods (billedet), også kendt under navnet Esben Andersen, har længe brygget på det nye debutalbum "Beekeeper", som udkom den 12. marts. Oprindeligt startede Rangleklods sit arbejde herhjemme i Danmark, men vandt opmærksomhed og popularitet i undergrundsmiljøet, da han flyttede til Berlin i 2010. Sidst i 2011 udkom ep'en "Home", som fik en varm modtagelse af anmeldere og fans, hvor GAFFAs Jesper Buhl gav "Home" fire stjerner. Buhl har også anmeldt debutalbummet "Beekeeper", hvor han tildelte albummet fem stjerner og skrev: " Der er ingen tvivl om, at Esben Andersen kunne lave et aldeles irriterende, alt for elegant pop-album, hvis han ville, og derfor er det også så meget mere tilfredsstillende, at han har fundet en fin balance mellem det elektroniske og det organiske, det skønne og det skurrende, umiddelbarheden og den strittende modstand".

Ulige Numre består af fire unge københavnere, hvis musik er dansksproget, melodisk indierock. Hen over efteråret 2011 blev bandet et YouTube-fænomen, takket være singlen "København", som blev vist mere end 132.000 gange. I oktober udgav bandet deres selvbetitlede debut-ep, som modtog rosende ord fra anmelderne. GAFFAs Pelle Sonne Lohmann gav albummet fire stjerner og skrev: "absolut imponerende for en omgang dansksproget indierock, der ikke lefler det fjerneste for laveste fællesnævner, men som omvendt er spundet om en righoldigt sprudlende instrumentering og et både vedkommende, nærværende og sofistikeret lyrisk univers". 


Derudover kan man opleve: I Got You On Tape, Michael Møller, IGNUG, Stoffer & Maskinen, Chorus Grant, We Were Born Canaries, Kiss Me Scarlett, Ditbandmitband, The Unusual history of Ether, Vagn Olsson og Dørge/Becker/Carlsen Trio.

Læs mere om Musik i Lejet på deres hjemmeside

ANNONCE