Nyhed

Nyt nummer fra Joey Ramone

”Rock ’N’ Roll Is The Answer” er førstesinglen fra det kommende album "Ya Know?" fra den afdøde Ramone

11 år efter at have tabt sin kamp mod lymfekræft som 49-årig i 2001 lever Joey Ramone og hans musik stadig videre den dag i dag. Og nu er et helt nyt nummer med titlen "Rock 'N' Roll Is The Answer" lagt ud på nettet, hvor det kan streames. Det nye nummer kommer fra Ramones andet posthume album med titlen "Ya Know?", som udkommer den 15. maj.

"Ya Know?" består af sange udvalgt fra en række demoer og uudgivet materiale, som Ramone arbejdede på i de sidste 15 år af hans liv og bliver dermed det første, man hører fra den afdøde Ramone i 11 år. Albummets titel refererer til en vending, som Ramone ofte brugte. Mickey Leigh, Joeys bror og medmusiker, er producer på det posthume projekt. I et statement på Ramones officielle hjemmeside skriver Leigh at: "Det var yderst vigtigt for mig, at disse resterende sange fra Joey skulle blive afsluttet ordentligt, og være mulige for verden at høre. Gennem de sidste otte år har jeg modtaget tonsvis af e-mails og Facebook-beskeder fra Joeys fans, som ville høre hvornår albummet ville udkomme. Så det at det endelig er blevet en realitet, giver mig en følelse af triumf – ikke kun for mig, men også for min bror og for hans fans. Og der er ikke den mindste tvivl for mig om, at folk får benene slået væk under sig af det". 

Produceren Ed Stasium, som har arbejdet på flere af Ramones' albums, er nu også producer på de 15 numre på "Ya Know?". Ud over sit arbejde som producer har Stasium også bidraget med instrumenter og vokal på albummet, hvor andre musikere som Joan Jett, Little Steven, Bun E. Carlos (Cheap Trick), Lenny Kaye (Patti Smith) også har bidraget, fortæller Loudwire.


Fans kan nu få en forsmag på albummet med den nye single "Rock 'N' Roll Is The Answer", som er skrevet sammen med Plasmatics' guitarist Richie Stotts, der nu kan streames. Den tolvte årlige Joey Ramone Birthday Bash bliver afholdt den 19. maj på The Studio ved Webster Hall i New York, hvor festen vil indeholde en komplet optræden med hele albummet udført af de musikere, som medvirker på albummet, sammen med andre specielle gæster.

Joey Ramone 1951-2001

Punkrock-pioneren Joey Ramone døde søndag den 15. april 2001, klokken 2.40. Det indflydelsesrige punkrockband The Ramones mistede dermed sin primus motor. På bandets officielle stod følgende meddelelse: "Vores elskede Joey Ramone døde nu i nat på et NewYork City hospital, hvor han var i behandling for lymfecancer. Joeys familie var hos ham til det sidste".


Bandet Ramones startede i 1974 og betegnes med rette som et af verdens allerførste punkbands. Et par andre bands kom frem på punkscenen før dem, heriblandt Iggy Pops The Stooges og The New York Dolls, men det var Ramones som for alvor fik sat punkrockens musikalske idealer.

Joey Ramone var oprindelig bandets trommeslager, men han skiftede snart til rollen som forsanger, hvor han gav stemme til så udødelige numre som "Sheena Is A Punkrocker" og "I Wanna Be Sedated". The Ramones inspirerede også det gryende engelske punk-oprør – med bands som Sex Pistols og The Clash. Ramones udgav gennemsnitligt et album om året i deres 20 år lange karriere, og ifølge The New York Times spillede bandet mere end 2.200 koncerter i deres tid sammen. Joey Ramone efterlod sig en bror, Mickey Leigh, og sin stærkt sørgende mor.

Tracklisten for Ramones andet posthume album "Ya Know?" er som følger:


1. "Rock 'n Roll Is the Answer"         

2. "Going Nowhere Fast"                   

3. "New York City"         


4. "Waiting for that Railroad"           

5. "I Couldn't Sleep"      

6. "What Did I Do to Deserve You?"                     


7. "Seven Days of Gloom"                 

8. "Eyes of Green"          

9. "Party Line"                 


10. "Merry Christmas (I Don't Want to Fight Tonight)"        

11. "21st Century Girl"                       

12. "There's Got to Be More to Life"                    


13. "Make Me Tremble"                    

14. "Cabin Fever"           

15. "Life's a Gas"


Hør og se musikvideoen til "Rock 'N' Roll Is The Answer" af Joey Ramone fra det første album i 11 år "Ya Know?" her:

 


ANNONCE