Nyhed

Otte elektroniske navne til Spot

Lørdag aften vil der blive fyret op for den elektroniske musik, når Spot samarbejder med Strøm Festival

Der vil være alt fra dubstep, electro, tropisk festmusik til dancehall, når Spot og sensommerfestivalen Strøm går sammen om at præsentere i alt otte elektroniske navne fra både ind- og udland lørdag den 5. maj på Godsbanen i Aarhus.

Den Manchester-baserede producer og dj XXXY, også kendt som Rupert Taylor, leverer et sammensurium af post-dubstep, electro og UK garage, som allerede har sat et solidt aftryk på den engelske undergrund med singlen "Open Your Eyes". Norske Copyflex er et af de hotteste navne på den københavnske dj-scene for tiden, hvor hans kendetegn er en unik blanding af tropisk festmusik sammensat af hjemmelavede remixes og mash-ups. Derudover kan man opleve tropisk bass, cumbia og dancehall fra Joelito, som vil sætte strøm til dansegulvet med sin happy-go-lucky musik.

Man får også mulighed for at opleve sprængfarlige bomber i form af dubstep, soul og pop fra Aersoul, som udsender deres debut-ep til efteråret. Linus E, også kendt som Linus Ellesøe Ditzel, har stået bag en dj-pult siden en alder af 13 år. Gennembruddet kom i 2006 med klubben Rytmisk Legestue, og siden har Linus E slået sig fast med sin elektroniske dansemusik. Engelske Subscape spiller dubstep og har markeret sig som en af de helt store spillere på den internationale scene. Sidst, men ikke mindst optræder de to garvede dj's Thomas Madvig (billedet) og Kristian Kjøller, som vil rocke Spot med en blanding af house og techno. Madvig har mange års erfaring på den danske elektroniske scene, hvor han residerer på sin egen bar, TS Bar, i København. Kjøller er udover at være dj også booker for spillestedet Jolene i København, og har siden 2005 været en central figur på den københavnske clubscene.


Derudover kommer der også et opvarmningsnavn, som vil optræde med et chillet sæt, inden de førnævnte vil indtage scenen.

Om samarbejdet mellem Spot og Strøm fortæller leder af Strøm Festival, Frederik Birket-Smith: "Elektronisk musik oplever i disse år en utrolig fremgang nationalt som internationale, og ikke mindst i Danmark er interessen og talentmassen støt voksende. Strøm ser frem til at bidrage med en scene udelukkende dedikeret elektronisk musik på årets Spot Festival". Også Spot ser samarbejdet som noget ganske naturligt, hvor Spot Festivals leder Gunnar K. Madsen mener, at Strøms spidskompetence netop er den elektroniske musik, og derfor giver det god mening, at de er med til at booke lige netop den genre.

Det hele kommer til at foregå på Godsbanens atriumsgård, scenen kaldet Gården, lørdag den 5. maj.


Billetter til Spot Festival kan købes via GAFFA Live

ANNONCE