Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Vinterferien er over os. Men alle vi, der sidder herhjemme og drømmer om et andet sted, bør ikke fortvivle. Det parallelle univers findes både i Aarhus og i København

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

NOLA-jazz på HQ


Ordet Mardi Gras er fransk for fed tirsdag og er efterhånden blevet en helligdag, på samme verdensomspændende niveau som Halloween. Men hvem siger traditioner skal følges lige efter bogen? Det gør de i hvert fald ikke helt på HeadQuarters i Aarhus, når spillestedet torsdag åbner dørene og inviterer indenfor til vaskeægte NOLA-stemning. Der vil blive kastet med Fat Voodoo-drinks, specielt designet til eventet, og jazz inspireret af Sydstaternes marching bands vil flyde igennem de fremmødte kroppe, når Gumbo Ya-Ya! Og HQ Brassband indtager scenen.

Hvad: Mardi Gras Fest på HQ

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C


Hvornår: 18. februar fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 


Tijuanatrap lige ud af Mexicosmos

Tre maskerede mexicanske wrestlere med smag for damer og hurtigere biler er noget, der umiddelbart har manglet i den danske hiphop-undergrund. Men på torsdag ændrer det sig, når den danske trio CorreCaminoz smider deres debut-ep på gaden, Lige ud af Mexicosmos. På natklubben Sigurdsgade 39 på Nørrebro slås dørene op til hurtige beats, speedrap og et twisted tekstunivers, der sammenlagt udgør en genre, som måske mest af alt kan karakteriseres som Tijuanatrap. Husk hjelm og spænd sikkerhedsselen, når La Besta, Dos Caras og Chupacabra indtager scenen på Nørrebro og tager dig med i den tunede rumraket, der ikke stopper, før Mexicosmos er nået.

Hvad: CorreCaminoz Release Fiesta


Hvor: Sigurdsgade 39, Kbh. N

Hvornår: 18. februar fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 


Apropos Late indtager Klub Vega


Det er ikke længe siden, at det nye klubkoncept Apropos Late så dagens lys og bragede ind i det danske natteliv. Fredag markerer anden runde for klubkollektivet, når der svinges forbi Vega på Vesterbro og et skarpt line-up af dj's indtager lydsystemet. På gæstelisten findes blandt andre Oh Boy! og TAIT, der sammen med Thomas Madvig og DJ John Vincent vil sørge for, at weekenden skydes i gang på bedste vis. Læs mere om aftenens program her.

Hvad: Apropos Late #2

Hvor: Vega Klub, Enghavevej 40, Kbh. V


Hvornår: 19. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Officielt billetsalg


 

Club tease!

På natklubben Double Rainbow ser endnu et klubkoncept nattens mørke, når Club Tease sætter gang i de forfølgende, elektroniske lydbølger. Bag lydpulten vil ingen ringere end Rumpistol befinde sig, hvorfra der vil blive sendt en melodisk electronica afsted til det danseglade publikum.


Hvad: Club Tease

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 19. februar fra kl. 23.00


Hvordan: Facebook-event

 


Blasé introducerer endnu en gang

Fredag vender det dugfriske koncept tilbage på Blasé Club i Odense, når der ligeledes præsenterer dugfriske stjernefrø fra det danske urban-vækstlag. Denne gang vil aftenen centrere sig om danske Katie Keller og hendes grumme r&b, der får følgeskab af den hurtigrappende Levant. Og ikke nok med det, så vil Blasé fredag desuden lægge vægge til den officielle efterfest for Dúné, der samme aften spiller en udsolgt koncert på spillestedet Posten.

Hvad: Introducing – Katie Keller // Levant


Hvor: Blasé Club, Overgade 45, Odense C

Hvornår: 19. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Mad flavour i dit øre!


Den norske hiphop repræsenteres fredag på natklubben Rust på Nørrebro, når Bergen-rapperne $ushi x Kobe træder indenfor og serverer sprøde rim til dine øregange. De får følgeskabet af landsmændene Yogutterne, der med deres hyperaktive udgivelsesfrekvens og fingerspitzengefühl efterhånden er blevet et fænomen i norsk musik, og af flere medier blevet udnævnt, som Norges næste store musikalske eksport. Læs mere om arrangementet her.

Hvad: $ushi x Kobe & Yogutterne – Natkoncert

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N


Hvornår: 20. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Officielt billetsalg


 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE