Nyhed

Pete Townshends selvbiografi ude i oktober

The Who-guitaristens stærkt imødesete erindringer er på gaden til efteråret

Pete Townhends status som ikonisk guitarist i front for The Who og manden bag mesterværkerne "Tommy" og "Quadrophenia" har på forhånd sikret interessen for hans kommende selvbiografi, men også det forhold at Townhend altid har været en mediesky herre, og at han for nogle år siden blev anklaget i en sag om besiddelse af børnepornografi har bidraget til spændingen omkring den annoncerede erindringsbog, som har fået titlen "Who Am I".

Og nu ligger det fast, at bogen udkommer i USA den ottende oktober og tre dage senere i sangerens hjemland England. I en foromtale på guitaristens hjemmeside hedder det blandt andet om bogen: "Townhend afslører sine mest intime erindringer - alt fra den første prøveopførelse af "Tommy" på en bar i London til musikken, stofferne, de smadrede guitarer og hotelværelser, kvinderne, vennerne og fjenderne - i gribende, morsomme, oprørende og uforglemmelige historier".

Sidste år udsendte The Who en ekstensiv jubilæumsudgave af 1973-værket "Quadrophenia", og mens Townshend altså lægger an til at sende sine erindringer på gaden, fortsætter The Who-makkeren Roger Daltrey sin verdensturné med en opdateret udgave af "Tommy". Den kunne sidste sommer opleves ved Valdemars Slot på Tåsinge, og i skrivende stund er Daltrey på landevejen i Japan. Her har han just doneret en mikrofon til sine fans, som har valgt at bortauktionere den på Ebay og dele overskuddet mellem Japans Røde Kors og Teenage Cancer Trust, som Daltrey er særdeles engageret i.


Se en præsentation af "Who Am I" her.

 

ANNONCE