Nyhed

Ron Wood undskylder studie-udtalelser

I tirsdags udtalte Ron Wood, at The Rolling Stones skulle i studiet. Mick Jagger stillede sig så uforstående, at Wood nu har undskyldt

I sidste uge udtalte Ron Wood, at Rolling Stones tog i studiet i forbindelse med deres 50-års jubilæum i år. Han sagde, at gjorde det for at få "fornemmelsen" igen, men også for at kaste nogle ideer frem og tilbage. Og det er sidstnævnte, der fik nærmest alle musikmedier til springe med en historie om, at Rolling Stones nu stod over for at skulle indspille nyt album. Og selvom musikmediernes tolkede lige lovligt meget på Woods udtalelse, vil Wood selv mane alle rygter til jorden. Wood siger i et interview med Billboard:

"Jeg hørte fra Jagger; han sagde: 'Hvad fanden?! Vi ved ikke noget endnu!', og så sagde jeg, 'du ved hvordan medierne er. Jeg gav bare udtryk for min personlige holdning; Jeg ville elske at gå i studiet.' Og så tolkede de det helt forkert."

Så det ser desværre ud som om, at både medier og fans må kigge langt efter et 30. album fra det legendariske band.

Ud over denne udtalelse til Billboard siger Ron Wood i samme interview, at han nu vil give en personlig undskyldning til hele bandet for at have sagt ting der kunne tolkes forkert. Wood forsikrer dog, at der under alle omstændigheder bliver en form for fejring af bandets jubilæum.

ANNONCE