Nyhed

Skive Festival klar med de sidste Rolinu!-navne

De sidste tre navne til Skive Festivals skovscene Rolinu! er klar i form af Flødeklinikken, Darkness Falls og Red Warszawa.

Skive Festival er nu klar med de sidste tre navne til Rolinu!-scenen. Scenens kunstnere består primært af nye nye danske navne. 

Første navn til scenen er Flødeklinikken (billedet). Flødeklinikken består af Sarah Mariegaard, Laublau, Damp, Peter Plus, Emil Falk, Mads Massive og Frederik Carstens, og sammen gjorde de sig sidste år for alvor bemærket, da de præsenterede deres single "Piger Med Pistoler", der gik hen og blev et sommerhit. Singlen gik ind på førstepladsen på P3's Systemliste, hvor den fortsatte på listen i ti uger i træk. Senere udgav gruppen deres debutvideo, som viste deres visuelle univers og hittede på YouTube og MTV.

Andet navn er Darkness Falls. Den danske duo, bestående af Josephine Philip og Ina Lindgreen, udgav i starten 2011 deres selvbetitlede debut-ep, som indeholder hittet "Hey", og i slutningen af året var de klar med debutalbummet "Alive In Us", som udkom den 24. oktober. Ligesom med ep'en står Trentemøller bag som producer for albummet. Debutalbummet "Alive In Us" modtog fire stjerner af GAFFAs Erik Barkman som skrev: "Under Trentemøllers kyndige opsyn har JaConfettis Josephine Philip og tidligere Favelachic-bassist Ina Lindgren drejet en stemningsfuld og appetitlig samling numre, lige dele Dum Dum Girls, Mazzy Star og Portishead. For nu at nævne tre repræsentanter for stilarter, duoen trækker tunge veksler på". 


Tredje og sidste navn er navnkundige Red Warszawa. Bandet har huseret på de danske scener og i pladebutikkerne siden slutningen af 90'erne med deres blanding af hård rock og groteske danske tekster. Bandet består af sanger Lækre Jens, guitarist Heavy Henning, slagtøjsspiller Måtten Møbelbanker og bassist My Tight Ass. Sidste år drog de ud på deres forårsturné med titlen "Mænd der bader kvinder" og leverede en underholdende koncert på sidste års Skive Festival, og i år bliver successen gentaget. 

Hermed er alle navne klar til Rolinu!-scenen, der udover de tre nye navne tæller: Nicholas Kidd, Nabiha, I Got You On Tape, Raunchy, Ulige Numre, The Eclectic Moniker, Von Dü, Freja Loeb og Barbera Moleko. 

Skive Festival afholdes 30. maj-2. juni. Billetter kan købes via GAFFA Live 


ANNONCE