Nyhed

Smukfest-program næsten færdigt

Danmarks Smukkeste Festival tilføjer navne til et næsten færdiggjort program – og melder en aflysning

Smukfest i Skanderborg offentliggør nogle af de sidste kunstnere til sommerens festival, og der er en god håndfuld danske navne i sækken, men også udenlandske.

Den største tilføjelse må siges, at være de finurlige rappere fra Malk De Koijn. Malk De Koijn er for tiden i gang med deres Danmarksturné, som har udløst ikke blot massevis af udsolgte koncerter, men også ekstrakoncert efter ekstrakoncert. Nu får man mulighed for at opleve dem i Smukfests omgivelser, når de indtager festivalen til sommer.

Hej Matematik har også fundet vej i programmet og er klar til at holde party i provinsen.


Derudover kan publikum også glæde sig til et gensyn med det horsensianske heavyband Pretty Maids, der blandt andet slog deres navn fast med en coverversion af Phil Lynnott og John Sykes "Please Don't Leave Me" tilbage i '92. Bandet udgav deres anmelderroste 12. studiealbum i 2010 og fejrer i år deres 30-års jubilæum.

Men der er også blevet plads til nyere danske navne som Shaka Loveless, der for nylig har gjort sig som Ugens Uundgåelige på P3, indieduoen Pil og Liv og Spectors.

Det udenlandske islæt bliver leveret af rockabilly-bandet Dash Rip Rock fra New Orleans.


Desværre melder Smukfest også en aflysning. Den amerikanske Azealia Banks har prioriteret at færdiggøre sit kommende album, og optræder derfor ikke ved årets festival, men i pressemeddelelsen forsikrer Smukfest, at de arbejder på højtryk for at finde en afløser.

Danmarks Smukkeste Festival løber af stablen den 8.-12. august med warm up fra den 5. august, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE