Nyhed

Stephen Marley gæster Danmark

Bob Marleys søn, Stephen, kaster reggaeinspirerede toner ud over Train den 26. juni

Stephen Robert Nesta "Raggamuffin" Marley er søn af den legendariske reggaesanger Bob Marley, og lægger nu for første gang vejen forbi Danmark med en koncert på Train, Aarhus. Med som special guests har Marley Jo Mersa og Jasmin Karma.

Som søn af den legendariske reggaesanger startede Marley tidligt ud som kun syvårig, da han i 1979 sammen med Ziggy, Cedella og Sharon dannede kollektivet The Melody Makers, som udgav deres debut-lp "Play The Game Right" i 1985. Marley debuterede som solist i 2007 med "Mind Control", som modtog fire stjerner af GAFFAs Henrik Bæk, der skrev: "Med Stephen Marleys solodebut "Mind Control", der rummer ingredienser som reggae, soul, hiphop, flamenco og dancehall, er det atter bevist, at man sagtens kan hedde Marley uden nødvendigvis at skulle spille reggae". 

Debutalbummet blev efterfulgt af en akustisk version af samme navn i 2009, og i 2011 udkom "Revelation Part 1: The Roots Of Life", som modtog hele fem stjerner af Henrik Bæk, som skrev: "Stephen Marley har selv produceret albummets 14 skæringer, og resultatet er blevet en solid omgang roots reggae med masser af varme og tyngde i hvert eneste beat". 


Ud over selv at indspille musik har Marley været producer på bror Damians to Grammyvindende album "Halfway Tree" (2001) og Welcome To Jamrock" (2005). Marley har optrådt sammen med brødrene Julian og Ziggy, Spearhead, Eve, Erykah Badu, Capleton og Mr. Cheeks, samt arbejdet på albums af Eric Clapton og mange andre.

Nu optræder den fem gange Grammyvindende Stephen Marley for første gang i Danmark, hvor man kan få mulighed for at høre Jamacia Roots anno 2012. Koncerten finder sted den 26. juni på Train, Aarhus, og billetter kan købes via GAFFA Live.       

Få ventetiden til koncerten i juni til at gå hurtigere, og hør nummeret "Break Us Apart" fra "Revelation Part 1: The Roots Of Life" af Stephen Marley og Eric Clapton her:


 

ANNONCE