Nyhed

Straight From The Harp giver en slow dance

Duoen er klar med musikvideoen til singlen “Dancing Slow”

I starten af april måned kunne GAFFA fortælle, at ægteparret Straight From The Harp havde skrevet kontrakt med pladeselskabet Playground og udgav førstesinglen "GoGoGoGoGo" fra det kommende album "I'm On Fire Just For You", som udkommer den 29. maj. Nu kan duoen give endnu en smagsprøve på det kommende album gennem musikvideoen til singlen "Dancing Slow".

Få dage efter underskriften på kontrakten med Playground var sat, udgav duoen singlen "GoGoGoGoGo", som blev spillet på P6 Beat af værten Carsten Holm, der præsenterede singlen med ordene: "Du får distorted mundharmonika, du får surfguitar-effekter, der ligger og rumsterer i baggrunden, og så er der i det hele taget rigtig meget Suicide-feeling". Post-punk-bandet Suicide er også en inspirationskilde for duoen, men det er ikke kun punkmusikken, som bandet bliver inspireret af til deres drømmeunivers.

Duoen udsendte i 2010 deres debutalbum "Rain Rain Down Down", hvor deres genremix med Twin Peaks og 80'er-synth udløste en lang række koncerter i Tyskland, Danmark og Frankrig. Debutalbummet fangede også GAFFAs Erik Barkmans opmærksomhed, og han tildelte albummet fire stjerner og skrev: "Straight From The Harps udtryk kan godt blive lidt enstrenget nu og da - de har trods alt ikke voldsomt mange byggeklodser at variere deres udtryk med. Men alt er tilgivet, når smukke "My Instrumental Man" lukker albummet med dubbede synths og alvorsfuld mundharmonika. Lovende".  

I efteråret 2010 udsendte de et remix-album med titlen "Re Re Mix Mix", som er en hyldest til debutalbummet, hvor der er remixes af blandt andre Michael Møller, Nikolaj Nørlund og mange andre.

Duoens kommende andet album "I'm On Fire Just For You" udkommer i samarbejde mellem bandets eget selskab Rain Rain Records og Playground Music den 29. maj.

Hør og se musikvideoen til singlen "Dancing Slow" fra "I'm On Fire Just For You" her:

 

ANNONCE