Nyhed

The Eclectic Moniker klar med album

Den festlige septet udgiver deres selvbetitlede debutalbum i midten af maj

Gennembruddet for The Eclectic Moniker er allerede en realitet inden de, 14. maj, udsender debutpladen i eget navn. Roskilde Festival, supportjobs for Oh Land og Kaizers Orchestra i et udsolgt Store Vega, P3s Uundgåelige og generel stor radiostøtte med hitsinglen "Easter Island" er indtil videre blot udvalgte højdepunkter i det syv mand store orkesters kometkarriere. 

At pladen ender med at bære The Eclectic Monikers eget navn, er for de syv medlemmer et helt naturligt valg, da bandnavnet i bund og grund er den mest dækkende beskrivelse, man kan give den. De 12 skæringer er gennemsyret af idéen om at smede forskellige stilarter, stemninger og idéer sammen til et stort sammenhængende udtryk.

"Det vigtigste for os har været at få den rigtige følelse ind i numrene og det er lykkedes. Alle sangene på pladen ligger nu i deres absolut bedste version til dato. Vi har været ni selvstændige og kunstnerisk bevidste individer, der alle har bidraget med deres unikke personligheder, skarpe ører og musikalske talenter, og processen har derfor været fuldstændig lige så eklektisk som musikken og vores bandnavn er", hedder det i en pressemeddelelse.  

Debutalbummet "The Eclectic Moniker" udkommer 14. maj, og i løbet af sommeren kan du opleve bandet spille i omegnen af 20 koncerter og til efteråret drager de på den helt store efterårstour. 

Du kan læse en længere artikel om The Eclectic Moniker på GAFFAs artikelsektion 

Her kan du se en kort teaser for albummet:

ANNONCE