Nyhed

Cradle of Filth gæster Danmark

Det ekstreme metalband spiller på Train til november

De britiske herrer i Cradle of Filth fandt sammen og dannede et af Englands mest ekstreme metalbands tilbage i 1991. Gennem årene er det blevet til flere udskiftninger i bandmedlemmer, en lang række udgivelser og et skift i den musikalske stilart, som har udviklet sig fra black metal til en renere og mere "produceret" blanding af gotisk metal, symfonisk black metal og andre ekstreme metal-stilarter.

De Grammy-nominerede Cradle Of Filth har siden dannelsen været pionerer inden for ekstrem metal-genren, med et lydbillede, som er kraftigt påvirket af gotisk litteratur, poesi, mytologi og horrorfilm. Ifølge Metal Hammer Magazine er bandet det vigtigste engelske metalband siden Iron Maiden.

Bandet har spillet et utal af gange i Danmark og har en loyal fanskare på disse kanter. Til glæde for de danske fans kan man nu endnu engang opleve Cradle Of Filth på dansk grund, når de den 10. november gæster Train i Aarhus.


Lige nu er bandet i gang med forberedelserne til deres tiende studiealbum" The Manticore And Other Horrors", som er sat til at blive udgivet i forbindelse med Halloween.

Billetter til koncerten på Train kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE