Nyhed

Culture Beat erstatter Whigfield til 90’er-fest

Den tyske dancegruppe erstatter Whigfield, som har aflyst de to shows i København og Aalborg

Der er lagt op til nostalgi i stor stil, når den nordiske 90'er-fest-turné We Love the 90's besøger Forum i København på lørdag og Gigantium i Aalborg den 15. september. Turnéen har samlet nogle af de mest markante repræsentanter for 90'ernes eurodance-bølge og det, der ligner.

Den danske sangerinde Sannie Charlotte Carlson, som under kunstnernavnet Whigfield nok er bedst kendt for 90'er sommerhittet "Saturday Night", var blandt de artister, som skulle optræde til de to 90'er-shows. Af personlige årsager har hun nu aflyst, men i stedet kan arrangørerne byde velkommen til den tyske dance-gruppe Culture Beat.

Det giver det danske publikum mulighed for at svinge hofterne til "Mr. Vain" og "Got To Get It", når de legendariske Culture Beat både gæster København og Aalborg.


Desuden bliver der til 90'er-festen mulighed for at synge med på blandt andet "What is Love" med Haddaway (D), danse til Snap!'s (D) klassiker "Rhythm is a Dancer" og flytte Buffalo-støvlerne til Dr. Bombay (S).

Arrangørerne opfordrer til, at man finder sit bedste 90'er-outfit frem fra gemmerne og hiver vennerne med på a walk down memory lane, og lægger således op til, at man iklæder sig neonfarver, underkjoler, trompetbukser, lavtaljede bukser, multifarvede skjorter, mavebluser, stropbluser, "din forvaskede NKOTB-T-shirt", Dr. Martens-støvler og overknee stømper.

Billetter kan købes via GAFFA Live


Se den videohilsen, som Whigfield har lavet i forbindelse med sit afbud.

ANNONCE