Nyhed

Glassalen Live indleder sæson 2012

Veronica Maggio, Rungsted/Kreutzfeld og Big Fat Snake åbner ballet i weekenden

Fra den 30. august til den. 26. september kan 12 forskellige kunstnere opleves på Københavns nye spillested, Glassalen i Tivoli.

Det bliver den svenske sangerinde Veronia Maggio (billedet), der skyder sæsonen i gang, når hun torsdag 30. august giver koncert. Hun spillede sidst i Danmark under SmukFest tidligere på måneden, hvor GAFFAs Peter Studstrup gav de noget jævne tre stjerner under overskriften "Den svenske sangerinde kom på hårdt arbejde med det søndagsdovne Skanderborg-publikum". Ikke desto mindre er sangerinden populær, ikke bare i hjemlandet Sverige, men også i Danmark, hvor P3 og andre danske radiostationer flittigt har spillet sange som for eksempel "Måndagsbarn" og "Jag Kommer".

Desværre bliver koncerten gennemført uden Maggios tidligere lydmand Tom "Internal Dread" Hofwander, der ved en meget tragisk ulykke omkom på vej fra Smukfest-koncerten mod Sverige, hvor han faldt ud af turbussen i fuld fart. (Læs om hændelsen her). Maggio og hendes band har dog besluttet sig for at gennemføre den planlagte turné, selvom de selvsagt er i dyb sorg.


Maggio bliver fulgt op af Rugsted/Kreutzfeldt og Big Fat Snake, der spiller henholdsvis lørdag og søndag.

Her op til sæsonstart til Glassalen Live melde om stor publikumsinteresse. Den akustiske koncert med Medina den 7. september er således allerede udsolgt, ligesom der kun er få billetter tilbage til den afsluttende koncert med Outlandish den 26. september.

Outlandish er i øvrigt blevet interviewet i forbindelse med koncerten i Glassalen. Se interviewet her.


Vi har tidligere skrevet om det komplette 2012-program i Glassalen. Det kan du læse mere om her.

ANNONCE