Nyhed

Guide til weekendens koncerter

Leonard Cohen, Kim Larsen og Burhan G er blandt de kommende dages musikalske attraktioner

Ingen fredag uden GAFFAs guide til det musikalske udbud i en weekend, hvor selveste Leonard Cohen optræder i både København og Aalborg, mens man andre steder i landet kan hygge sig med garagerock på Vordingborg-festivalen Gutter Island eller opleve en folkemusikfestival under forandring i Tønder nær den dansk-tyske grænse.

Her vil man kunne opleve blandt andre Leonard Cohens musikalske søn Adam, foruden populære Lukas Graham, The Low Anthem og CODY (billedet). Er festival for meget af det gode, kan man også nøjes med at tilbringe et par timer i selskab med Kim Larsen og Kjukken i Den Fynske Landsby i Odense klokken 20.00. Samtidig går popfænomenet Burhan G på scenen i Tivoli Friheden i Århus, mens man i Vejle Musikteater kan opleve en dobbeltkoncert med Michael Falch (solo) og Poul Krebs med band.

Lørdag spænder fristelserne lige fra dobbeltkoncert med Girls in Airports og Under Byen på københavnske Beta til Lis Sørensen med band i Hadsund Kulturcenter. Efter førstnævnte kan man ile mod Rust, hvor Birk Storm går på scenen klokken 22.00. På det tidspunkt er den 77-årige Cohen i fuld gang på Excerserpladsen foran Rosenborg Slot, hvortil der i øvrigt stadig er billetter, hvis man er fristet af muligheden for at høre den gamle canadiske jødes uovertrufne lyrik leveret live.

Der er også stadig få billetter tilbage til søndagens koncert i Aalborg – men det er selvfølgelig kun relevant, hvis man ikke skal til intimkoncert med PS12 på Cabaret i København samme aften.

ANNONCE