Nyhed

Jefferson Starship besøger Danmark

Det amerikanske rockband lander stjerneskibet i Huset i Nakskov til oktober

Jefferson Starship var kendt som et poprockband tilbage i deres storhedstid i 1970'erne og 1980'erne. Siden har der været udskiftning i både musikgenre og bandmedlemmer, så når Jeffersons stjerneskib 27. oktober lander i Huset i Nakskov, kan publikum glæde sig til en blanding af psykedelisk og elektronisk folkmusik, stadig under ledelse af medstifteren Paul Kantner. Koncerten bliver gruppens eneste i Skandinavien.

Bandet er en udløber af Jefferson Airplane, det amerikanske rockband som blev dannet tilbage i 1965 og blandt andet kunne opleves på den legendariske Woodstock Festival. Jefferson Starship blev dannet af Paul Kantner og Jack Casady i 1973 og udsendte op gennem 70'erne og 80'er 10 studiealbum under dette bandnavn. Siden har de turneret verden rundt og er lige nu i gang med en opfattende Europaturné, der den 27. oktober sender dem forbi Nakskov og Huset.

Her er der lagt op til en koncert, som både kommer til at indeholde Starship- og Airplane-hits som "Jane", "Somebody To Love" og "White Rabbit".

Jefferson Starship Line-Up ano 2012:

PAUL KANTNER / Guitar (Jefferson Airplane)

DAVID FREIBERG / Guitar (Quicksilver Messenger Service)

CATHY RICHARDSON / Sang (Love Janice)

SLICK AGUILAR / Guitar (David Crosby)

PRAIRIE PRINCE / Trommer (The Journey, Tubes, Tom Waits)

CHRIS SMITH / Bas, keyboards (The Surpremes)

Billetsalget starter mandag den 27. august via husetlolland.dk

ANNONCE