Nyhed

Kasper Winding udgiver opsamling

På ”Re-Winding” findes et udpluk af musikerens mangefacettede karriere

Kasper Winding startede med at lave filmmusik til "Mig Og Charlie" i slutningen af 70'erne og begyndte to år senere sin soloproduktion med albummet "Kick", der var et af de første engelsksprogede album i dansk 80'er-pop, i en tid hvor alle andre sang på dansk. Blandt andet derfor er han kendt som "Dansk popmusiks kamæleon" og har også siden hen vist sin alsidighed inden for musikkens verden. Nu er det bedste samlet på "Re-Winding", som udkommer den 10. september.

Kasper Winding har, ud over sin solokarriere, bevæget sig udi avantgarde-pop med Caroline Henderson på albummet "Cinemataztic", der høstede adskillige Grammyer i 1996, spillet trommer på indspilninger med bandt andre The Rolling Stones, Philip Glass, Barry White og på flere af Shu-Bi-Duas mest kendte albums og desuden i mange år arbejdet som producer for nogle af Danmarks store artister, blandt andre C.V. Jørgensen på pladerne "Sjælland" (1994) og "Fraklip Fra Det Fjerne" (2002).

Pladeselskabet EMI har nu samlet op på den mangefacettede karriere og udgiver et dobbelt opsamlingsalbum, "Re-Winding", som er opdelt i Kasper Windings dansksprogede og engelsksprogede hits gennem tiden.


På albummet finder man blandt andet sjældent hørte sange som "I det Sekund" og "Oliver" og selvfølgelig alle de største hits, herunder "Kær-lig-hed", "Kom nu Hjem", "Sjæl i Flammer", "Mig og Charly", "Weekend", "Boom Boom Crash" og "Little Miss Donna Lee".

Desuden byder opsamlingen også på nogle af de største sange som Kasper Winding har skrevet og produceret for andre artister samt flere kollaborationer.

"Re-Winding" er som sagt på gaden den 10. september, og i efteråret 2012 kan man også se musikeren som en af de syv deltagere i tredje sæson af TV2-programmet "Toppen Af Poppen".


ANNONCE