Nyhed

Kellermensch afløser Freja Loeb til Oppenheimers Eftermiddag

Esbjergenserne har fået æren af at lukke og slukke årets upcoming-festival

På lørdag lyder startskuddet til Oppenheimers Eftermiddag, og vanen tro holder arrangørerne kortene tæt ind til kroppen om, hvem årets surprise-navn er, indtil kort før festivalens start. I mandags kunne vi så på GAFFA.dk fortælle, da den danske sangerinde Freja Loeb skulle lukke og slukke årets udgave af den aarhusianske endagsfestival. Hun er dog nu blevet nødt til at aflyse, men i stedet kan festivalen præsentere Esbjerg-drengene i Kellermensch.

Det fremgår ikke, hvorfor Freja Loeb har måttet aflyse sin optræden i Aarhus, blot at det skyldes "uheldige omstændigheder". Arrangørerne har dog været hurtige til at finde en erstatning, og på lørdag kan publikum derfor glæde sig til at opleve Kellermensch på scenen.

"Afslutningsbandet til Oppenheimers Eftermiddag har altid fungeret som et festligt punktum på en yderst musikalsk dag, der fokuserer på ny dansk musik. Og Kellermensch passer derfor perfekt ind i Oppenheimers rammer, da de virkelig er på vej frem", udtaler Oppenheimers Eftermiddags formand, Morten Steen Vejrup.

Den danske rock/metal-gruppe har i år haft æren af at åbne Orange Scene på Roskilde Festival. Koncerten fik flotte fem stjerner med på vejen fra GAFFAs Michael José Gonzalez, som blandt andet skrev:

"Sebastian Wolff leverer en hårdhændet behandling af guitarer, mikrofoner og ikke mindst stemmebånd og viser, at han så absolut hører til på en top tre over landets bedste frontmænd, når han giver alt hvad han har i sig og krænger sjælen ud i destilleret desperation".

"Hvis det skal gå retfærdigt til, er det ikke sidste gang Kellermensch besøger Orange Scene, og næste gang er vi forhåbentlig inviteret til midnatsmesse, mens publikum er mere dedikerede. Potentialet er i høj grad til stede", konkluderede han.

I første omgang er det i hvert fald Oppenheimers Eftermiddag og deres publikum, som lørdag den 18. august får glæde af Kellermensch. Det hele foregår i VoxHall, hvor engdagsfestivalen kan præsenterer ny dansk musik i form af seks upcoming bands, en GAFFA-scene hvor Mathias Smidt fra Los Illuminados gæster som dj og nu også en afslutning i form af Kellermensch.

Billetprisen i år er 20 kroner.

Årets program:

15:30: Dørene åbner

16:00: NovemberDecember

17:20: The White Album

18.40: Belle Ville

20.00: Jørck

21.20: Leap Over Light

22.40: You.You.You.

00.00: Kellermensch

02.00: Tak for i år og på gensyn

ANNONCE