Nyhed

LL Cool J banker indbrudstyv

Rapperen kunne ikke vente på, at politiet kom

Da en indbrudstyv i går forsøgte at trænge ind i LL Cool J's hjem i Los Angeles, fik han sig noget af en overraskelse. Den 44-årige rapper og skuespiller kunne nemlig ikke vente på, at politiet kom, men ville i stedet selv tjekke, hvad der havde fået tyverialarmen til at gå. Ifølge TMZ endte dette møde i en brækket næse og -kæbe til indbrudstyven.

Ifølge Washington Post var det LL Cool J's datter, som ringede til politiet, og kort efter blev en 58-årig mistænkt fragtet til hospitalet og forventes senere arresteret for indbrud. Selvom den anholdtes identitet ikke er blevet offentliggjort, er der intet, som tyder på, at han kendte rapperen, fortæller talsmanden for Los Angeles' politi, Richard French, som desuden identificerede den anholdte som værende hjemløs. 

"LL Cool J og hans familie er i sikkerhed og takker alle for deres tanker og bekymringer", udtaler LL Cool J's talsmand, Rhett Usry. "Som far, mand og borger er det hans pligt at holde sin familie sikker og at samarbejde med myndighederne i denne private sag". Der skulle ifølge Washington Post ikke være sket noget med LL Cool J under den det formodede håndgemæng med indbrudstyven.


Rapperen udsendte sit første album "Radio" i 1985", og i 1994 kom det fjerde og storsælgende udspil "Mama Said Knock You Out", som på verdensplan solgte mere end seks millioner eksemplarer. Ved siden af sin musikkarriere har LL Cool J (som i øvrigt står for Ladies Love Cool James) desuden medvirket i flere film, blandt andre "Deep Blue Sea" og "Charlies Angles". 

ANNONCE