Nyhed

Mike Sheridan giver gratis tagkoncert i jazzede omgivelser

Kom til gratis jazz-arrangement på Red Roof i København

Strøm, Copenhagen Jazz og Jazz Danmark er gået sammen om et musikermøde mellem den elektroniske musiker Mike Sheridan og fire markante musikere fra den skandinaviske jazz-scene, nemlig slagtøjsspiller Marilyn Mazur, elektronikamusiker Jan Bang og pianisterne Søren Kjærgaard og August Rosenbaum.

Det gratis arrangement finder sted torsdag den 23. august klokken 19.00 i urbane rammer, på Det Røde Tag på toppen af DGI-huset i København, som en del af Strøm Festival.

Mike Sheridan udgav tidligere i år albummet "Ved Første Øjekast", hvor GAFFAs Jesper Buhl kvitterede med 5 ud af 6 stjerner og ordene: "Mike Sheridan har haft modet til at søge længere ud end før. Det kan man høre i valget af instrumenter og lyde, hvor blandt andet violin, guitar, en analog Buchla modul-synth, et kammerkor og et ultra-sjældent glas-orgel har haft en rolle at spille."

Og det er netop mødet mellem genrer, der er i fokus på torsdag, hvor de fem musikere sammen vil udforske spændingsfeltet mellem elektronisk musik og jazz.  "Vi vil med samarbejdet gerne nedbryde de gængse genreskel og påpege nogle af de ligheder, der rent faktisk er mellem jazz og elektronisk musik", udtaler Strøm Festivals daglige leder, Frederik Birket-Smith.

Forud for koncerten arrangerer JazzDanmark åbne workshops med den amerikanske elektroniske musiker Mike Huckaby og den engelske keyboardspiller og producer Tony Nwachukwu, henholdsvis den 22. august fra kl. 12-16 med Marilyn Mazur og Jan Bang og den 23. august fra kl. 12.00-16.00 med Søren Kjærgaard og August Rosenbaum. Det hele afsluttes med koncerten på Red Roof.

ANNONCE