Nyhed

Orgi-E fortæller om "Klamfyr"

Den danske rapper er snart klar til at sende solodebuten på gaden

"Orgi-E har ventet længe på det her. Efter 13 år i diverse perverse konstellationer springer han ud som ægte romantiker. Ikke mere blodsprængt hor, ikke flere hekseafbrændinger, ikke al det usunde drikkeri! Nu fokuserer Orgi-E og hans borgerlige alter ego, Emil Simonsen, i stedet på blide tekster om at være et følsomt gemyt under den hårdtpumpede og bryske brynje. Pluk bare i hans længe frygtede solodebut, der fra første færd gør alle hadere til skamme".

Sådan indledes pressemeddelelsen om Orgi-E's kommende solodebut "Klamfyr", men man skal selvfølgelig ikke tro på alt, hvad man læser. For selvom rapperen er blevet mere voksen og følsom, og med sit soloprojekt har bevæget sig væk fra de melankolske undertoner, vi normalt kender fra Suspekts numre, lægger han stadig ikke fingre imellem, når det kommer til teksterne.

"I Suspekt-universet er det langtfra alle de tekster, jeg har på hjerte, som passer ind. Derfor har jeg virkelig set frem til at færdiggøre denne plade, fordi den rummer nogle ting, jeg har brug for at komme af med", forklarer Orgi-E.

På "Klamfyr" får vi den 32-årige Albertslund-ambassadørs syn på racisme, utroskab og de venskaber, som hører fortiden til. Førstesinglen "Singlepik" er for eksempel en hyldest til det at være single, efter at rapperen for cirka et halvt år siden blev skilt.

Debutalbummet, som kommer på gaden den 17. september, indeholder desuden blandt andre nummeret "Få Dine Pistoler Frem", hvor Orgi-E indtager rollen som "militant højreradikal, der forsvarer sin ret til at udrydde de fejlfarvede fjender, som har indtaget hans land":

"Jeg sætter tingene på spidsen, og det vil nok provokere folk derude. Men det er en måde at vise, hvor absurd og langt ude den tankegang er. Nummeret har jeg haft i støbeskeen siden 2006, og det er nok noget af det, jeg er mest stolt over nogensinde at have lavet".

"Klamfyr" huser bidrag fra Aarhus V-kammeraten Marwan, Xander, Wafande og de to resterende medlemmer af Suspekt, Bai-D og Rune Rask.

"Men selvom jeg får fornem støtte, så er det alligevel noget andet og helt specielt at udgive en decideret soloplade efter så mange år. Det dér med pludselig at skulle blive bedømt på sig selv. Det føles eddermanme nøgent. Og jeg som ellers elsker at smide tøjet", udtager Orgi-E.

Lyt til førstesinglen "Singlepik"

Orgi-E er desuden klar med anden single "City2musik (Hva Glor Du På)", som man kan høre gennem WiMP.

ANNONCE