Nyhed

Ring Them Bells varmer op for Woven Hand

Det københavnske støjrock-band spiller fem koncerter som support for David Eugene Edwards og Co.

Når den amerikanske country/rock/folk/americana/med mere-gruppe Woven Hand under ledelse af den religiøse David Eugene Edwards til september lægger vejen forbi Lille Vega, bliver det med det danske band Ring Them Bells som support. Det københavnske Støjrock-band skal desuden spille til de efterfølgende fire koncerter i Oslo, Stockholm, Göteborg og Amsterdam.

Woven Hand har gennem mange år været hyppige gæster i Danmark, og den 6. september giver de en intimkoncert i Lille Vega. Til denne og yderligere fire koncerter i september er de fire medlemmer af Ring Them Bells alle blevet personligt inviteret af David Eugene Edwards til at åbne for bandet. Efter at have hørt et udvalg af Ring Them Bells' sange, som bandet arbejder på i studiet netop nu, gik det hurtigt med at få aftalen på plads for begge parter.

Ring Them Bells består af Moogie Johnson, Jan Johansen, Johannes Dybkjær Andersson og Johannes Nidam. Bandet er begyndt at røre sig i undergrunden af den danske musikscene og har nu indspillet deres debutalbum, der er sat til udgivelse i midt-november både i Danmark og internationalt. De fire medlemmer skaber en lyd præget af støjrock, med en blanding af 60'er-soul, blues, syremusik og larm. Gruppen er dog ikke helt nye i musikken, da de tidligere har erfaringer fra Campsite og Lampshade.  

Deres første single "Technicolor" udkom i starten af året, og siden har der fulgt en håndfuld koncerter, blandt andet til Nordklang Festivalen i Schweiz og for nylig ved Den Grimmeste Festival.

I aften klokken 19.00 kan man desuden opleve bandet spille baggårdskoncert på Siggurdsgade 35, København N.

Billetter til Woven Hand + Ring Them Bells i Lille Vega kan købes via GAFFA Live

Lyt til førstesinglen "Technicolor"

Datoer for Woven Hand + Ring Them Bells:

06.09.2012: Vega, København

07.09.2012: Rockefeller, Oslo

08.09.2012: Strand, Stockholm

09.09.2012: Pustervik, Göteborg

25.09.2012: Paradiso, Amsterdam

ANNONCE