Nyhed

Københavner-bar byder på intime koncerter hen over sommeren

GAFFA.dk – alt om musik

På fredag løber første arrangement af stablen, hvor baren People Like Us kan præsentere Kirstine Stubbe Teglbjærg. Få et overblik over arrangementerne nederst i artiklen.

Soloartist, en af kvinderne bag HUN SOLO og tidligere Blue Foundation-medlem Kirstine Stubbe Teglbjærg skal være kunstneren, der spiller det første af i alt seks arrangementer, der bliver afviklet på baren People Like Us i København fra den 19. juni til 27. august. Hver kunstner spiller cirka 30 minutter.

Kirstine Stubbe Teglbjærg er en af de tre kvinder bag HUN SOLO-projektet og har derfor været stærkt involveret i musikbranchen de senere år, men som solist var det første gang i syv år, at hun kunne opleves, da hun sammen med den ungarske band Belau udgav singlen ”Rapture” i maj. Mere musik fra hendes hånd er i støbeskeen, og om to dage giver hun en intimkoncert på baren People Like Us, en koncert, der stort set er udsolgt. 


LÆS OGSÅ: Blue Foundation-stemmen Kirstine Stubbe Teglbjærg tilbage med første nye sang i syv år

Også Ring Them Bells vil besøge People Like Us, og det gør de torsdag den 25. juni. Det danske støjrockband er højaktuelle med deres nye album Things That Come Slow, der kom efter fem års stilhed, og som fik fire stjerner af GAFFAs Kristina Grønning.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Et velproportioneret syretrip


Sanger og sangskriver Julie Maria, der sammen med Silas Bjerregaard udgav ”Frihedens Lysdøgn” i forbindelse med fejringen af 75-året for Danmarks befrielse, lægger vejen forbi Jagtvej 135 torsdag den 27. august.  Den dansk-elektroniske duo AyOwA, der i februar udgav ”First Frost” og ”Amoeba”, giver koncert lørdag den 15. august.

Også singer-songwriter Camilla Munck (eks-Munck//Johnson og eks-Wynona) og solisten RebekkaMaria kan opleves på People Like Us, der er i øvrigt er en socialøkonomisk virksomhed, som beskæftiger personer på kanten af arbejdsmarkedet. 

Koncerterne bliver en del af en helaftensoplevelse, som også inkluderer øl og mad. Hvis du vil vide mere om arrangementerne eller gerne vil købe billet, kan du tjekke barens Facebook ud.


Programmet er som følger:

Fredag den 19. juni - Kirstine Stubbe Teglbjærg

Torsdag den 25. juni - Ring Them Bells


Fredag den 26. juni - Camilla Munck

Fredag den 3. juli - RebekkaMaria

Lørdag den 15. august - AyOwA


Torsdag den 27. august - Julie Maria

ANNONCE