Nyhed

The Wallflowers klar med nyt

Jakob Dylan og Co. er tilbage med et nyt studiealbum til oktober

Da Jakob Dylan i 1992 sammen med sit band The Wallflowers udsendte deres debutplade, skete det i relativ ubemærkethed, også selvom Jakob er yngste søn af Bob Dylan.

Men da bandet fire år senere udsendte "Bringing Down The Horse", var reaktionen til gengæld massiv, og albummet solgte millioner af eksemplarer og genererede singlerne "6th Avenue Heartache", "One Headlight", "The Difference" og "Three Marlenas".

De efterfølgende tre plader kunne dog ikke leve op til den succes, og bandet har holdt relativ lav profil siden 2005 og har i samme periode mistet både deres keyboardspiller og deres pladekontrakt. Nu er der imidlertid snart nyt fra The Wallflowers, som den 2. oktober er klar med albummet "Glad Over All", og lige nu kan man gratis downloade førstesinglen "Reboot The Mission".


Jakob Dylan har, sammen med originalmedlemmerne Breg Richling (Bas) og Rami Jaffee (keyboards) samt guitaristen Stuart Mathis og trommeslager Jack Irons, indspillet albummet i Nashville og fået hjælp af Jay Joyce (Emmylou Harris, Cage the Elephant) og Rich Costey (Bruce Springsteen), som henholdsvis har produceret og mixet "Glad Over All".

Det seneste album fra The Wallflowers blev udgivet i 2005, og i den mellemliggende periode har forsanger Jakob Dylan udgivet to soloudspil. Det første, "Seeing Things", udkom i 2008 og fik af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen fire stjerner. Han skrev blandt andet om albummet:

"På sit første soloalbum lægger Jakob Dylan sig tæt op ad den mere folk-orienterede stil, som ovennævnte herrer (Bob Dylan, Bruce Springsteen, Neil Young, red.) så smukt har gjort sig i. Væk er orkestret The Wallflowers, og tilbage står Dylans krasse og ru stemme iklædt en akustisk backing, hvor stemmen og guitaren er i det absolutte centrum. (… ) Den store forskel er, at Jakob Dylan ikke er et ikon, men en kunstner, der stadig kæmper for at udvikle sig. Det giver sig udslag i en række stærke sange, der reflekterer over livets mere dystre sider. "Seeing Things" er derfor et smukt traditionsbundet album, som de kun kan lave på den side af Atlanten".


I forbindelse med udgivelsen af "Glad Over All" tager The Wallflowers på en mindre turné i USA.

Download "Reboot The Mission"

ANNONCE