Nyhed

USO og Kato samarbejder igen

Den aarhusianske dj medvirker på single fra USOs kommende album

Den aarhusianske dj og rapperen fra den samme solskins-by har tidligere arbejdet sammen på Årets Danske Hit 2011, "Hey Shorty". Nu har de igen fundet sammen på USOs kommende album, hvor Kato er at finde på singlen "Klapper Af Den", som er på gaden på mandag (den 13. august).

De to venner har siden "Hey Shorty" plejet deres separate solokarrierer og begge kastet hits af sig. USO leverede i samarbejde med L.O.C. Årets Danske hit igen i 2012 med sagen "Momentet" og optrådte blandt andet på Roskilde Festivals Orange Scene sidste år. Desuden har han medvirket på Busta Rhymes' nummer "Worldwide Choppers", sammen med nogle af verdens største og hurtigste rappere.

Også Kato har siden det sidste samarbejde mænget sig med de helt tunge drenge i hiphop, hvor han for nyligt optrådte sammen med Snoop Dogg i Store Vega med deres fælles sang "Never Let U Go".


Det nye samarbejde mellem USO og Kato er som sagt mundet ud i sanglen "Klapper Af Den", som er en hyldest til kvinder, som forstår at fejre livet. Det er den anden single fra det kommende album, som lander i butikkerne i slutningen af september. Tilbage i maj kom første udspil i form af "Står Her Endnu", som USO har spillet rundt omkring på de danske festivaler hen over sommeren.

Lyt til "Står Her Endnu"

 


ANNONCE