Nyhed

Video: USO og Joey Moe skaber actiondrama

Rapperen har iscenesat en føljeton af musikvideoer med skuespildrama i centrum

Det er efterhånden nogle år siden, at den aarhusianske rapper USO sidst havde en frisk udgivelse i butikkerne, selvom han flittigt har givet en hjælpende hånd til andre danske musikere. Det har han dog lavet om på, da han i sidste uge udgav ep'en "Vi Er Så Fine", og nu er førstesinglen "Har Mig Selv", hvor USO får hjælp af Joey Moe, så klar med dertilhørende video.

Forud for musikvideoen til "Har Mig Selv" blev videoen til nummeret "Vi Er Så Fine" offentliggjort for at introducere os til den serie af videoer, som "Har Mig Selv" er startskuddet til. I musikvideoerne møder vi hovedpersonerne, det småkriminelle par Micky (Thomas Ernst) & Cookie (Marie Boda), samt Mr. Rabbit (Sigurd Le Dous), der minder lidt om Bøffen fra de gamle Olsen Banden-film. Deres historier kommer gennem kringlede og lyssky veje til at krydse hinanden, og som videoens sidste billede viser, må man vente og følge med, når den næste video udgives, og der kommer en fortsættelse på historien.

I sangen rapper USO blandt andet om misundelsens grimme torne, som han synes forfølger ham, fordi han "holder lørdag på en tirsdag", men USO modsvarer dem med, at han har "arbejde, så han dropper heldet". Sangen fungerer som et fint eksempel på det stilskifte, USO har taget de seneste år, hvor fokus har været mindre på den speedrap, der tidligere var hans signatur, og mere på et fængende nummer med poppede omkvæd.

Følg med i USOs drama "Har Mig Selv" featuring Joey Moe her:

ANNONCE