Nyhed

Saturnus vil have mere metal i Koncerthuset

Det danske doom metal-band kan opleves til lørdagens "P6 Beat Rocker Koncerthuset"

På lørdag den 15. december inviterer P6 Beat indenfor i DR Koncerthuset til et otte-timers musikarrangement "P6 Beat Rocker Koncerthuset" med 12 koncerter på Koncerthusets fem scener. Blandt andet kommer doom metal-bandet Saturnus, som er en fast del af P6 Beat-programmet Sort Søndag. Vi har fanget Saturnus-forsangeren Thomas A. G. inden det hele går løs på lørdag.

Hvordan vil I præsentere jer selv?

- Saturnus er et doom metal-band fra Danmark, som har stor international success, men er forholdsvis ukendte herhjemme. Vi har spillet koncerter i 24 lande og har 20 års jubilæum i 2013. Vi har netop udgivet vores nye album "Saturn In Ascension", som er vores fjerde fuldlængde album. Derudover har vi udgivet et minialbum, som er en blanding af studieindspillede numre og sange fra koncerten på Roskilde Festival i 1997. Med få ord vil jeg beskrive vores musik som atmosfærisk, melankolsk, dyster, men samtidig smuk og stemningsfuld. Doom-genren er kendetegnet af, at musikken er langsom og numrene er lange. Dette giver mulighed for at skabe stemningsuniverser.

Hvad synes du om P6 Beat?


- Jeg synes, at det er positivt, at P6 Beat giver plads til subgenrer af alle typer og dermed ikke er en hitliste-baseret radiokanal.

Hvad synes du om Koncerthuset?

- Jeg håber, at Anders Bøtter fra Sort Søndag på P6 får held med at arrangere flere metal-koncerter i Koncerthuset. Det er en stor ære, for os i Saturnus, at være det første metalband, der får lov til at spille i Koncerthuset. Det ville være fantastisk at få mulighed for at høre andre metal-bands spille under disse optimale forhold.

Indtil på lørdag kan du hver dag læse interviews med en række af de kunstnere, som er på programmet til "P6 Beat Rocker Koncerthuset". Læs blandt andet interviewet med P6 Beat-værten Carsten Holm fra i går.

Køb billetter til P6 Beat via GAFFA Live.


ANNONCE