Nyhed

Immortal Technique gæster Pumpehuset

Onsdag den 18. april giver rapperen og aktivisten koncert i Pumpehuset i København

Den amerikansk-peruvianske rapper Felipe Andres Coronel, bedre kendt under aliaset Immortal Technique, kommer igen til Danmark og giver koncert i Pumpehuset København onsdag den 18. april. I 2006 gæstede Immortal Technique Roskilde Festival, hvor mange var enige om, at det var et fantastisk show.

Den 34-årige rapper er kendt for sine politiske tekster, der afspejler rapperens syn på religion, fattigdom, racisme, klassekamp og regeringen. Rapperen er politisk aktivist, som ung havde han problemer med politiet, og som 20-årig kom rapperen i fængsel. Rapperen skulle afsone et år grundet opfordringer til opstand og revolution, som teksterne ofte berører.

Men trods det "normale" fængselsbesøg, som mange rappere har erfaring med, så adskiller Immortal Technique sig alligevel. Han har valgt at investere sine penge i et større stykke land i Sydamerika. Han står også bag et stipendieprogram for gymnasielever.

Immortal Technique udgav selv sit debutalbum "Revolutionary Vol. 1" i 2001, med penge han havde tjent på sine rap-dyster. I 2003 udgav han sit andet album "Revolutionary Vol. 2" gennem pladeselskabet Viper Records, som genudgav debutalbummet i 2005. I forbindelse med turnéer for det tredje album "The 3rd World" indsamlede han flere tusinde dollars til et børnehospital. I 2011 udgav han albummet "The Martyr", som er en blanding af tidligere uudgivne sange og nye numre.  

Supporten til showet i Pumpehuset leveres af svenske Muhammed Ali.

Billetsalget til koncerten i Pumpehuset i København begynder onsdag den 8. februar kl. 10 via Billetnet.dk.

Hør Immortal Techniques single "Dance With The Devil" fra debutalbummet her:

 

 

ANNONCE