Nyhed

Kim Wagner vandt Voice

Den 45-årige sanger blev vinderen af TV2's talentshow og er nu indehaver af en pladekontrakt og titlen "Danmarks Største Stemme"

Det blev Kim Wagner, der her til aften blev vinderen af TV2's talentshow Voice, og Kim Wagner er nu indehaver af en pladekontrakt med den danske afdeling af verdens største pladeselskab Universal Music og titlen "Danmarks Største Stemme".

Den 45-årige Kim Wagner vandt over de øvrige finaledeltagere Liv Skotte, Bjarne Langhoff og Mathias Pachler. I den endelige finale kæmpede Mathias Pachler og Kim Wagner, idet først Liv Skotte og siden Bjarne Langhoff blev frasorteret undervejs, da de var dem, der i første omgang fik færrest sms-stemmer kombineret med antallet af solgte downloads af deres finalesange i den forgangne uge. Det var også antallet af sms-stemmer kombineret med antallet af solgte downloads, der afgjorde den endelige vinder.

I showet var der gæsteoptrædener fra Medina, The Asteroids Galaxy Tour, norske Donkeyboy og amerikanske Llloyd, der sang duetter med henholdsvis Bjarne Langhoff, Liv Skotte, Mathias Pachler og Kim Wagner.

Derudover sang de fire finalister også hver en sang, som de enten alene eller sammen med andre selv havde skrevet – og det er første gang i en dansk sangkonkurrence på tv, at noget sådant har fundet sted. Alle de fire sange kan nu købes som download.

De fire coaches i programmet var Steen Jørgensen (coach for Liv Skotte), Lene Nystrøm (coach for Mathias Pachler), Sharin Foo (coach for Bjarne Langhoff) og L.O.C. (coach for Kim Wagner).

Kim Wagner er ingenlunde ny i musikbranchen. Han har arbejdet som professionel musiker, siden han blev student og har blandt andet arbejdet med navne som Sanne Salomonsen, Nikolaj Steen og D-A-D, ligesom han i 1999 udgav soloalbummet "All I Ever Wanted", og nu er han så klar til at stå i front igen.

Hele aftenens program så ud som følger:

 1 BJARNE LANGHOFF "Human" / Carpark North   
 2 MATHIAS PACHLER "Dear Mr. President" / P!nk   
 3 KIM WAGNER "All the Right Moves" / One Republic   
 4 LIV SKOTTE "The Winner Takes It All" / Abba   
 5 BJARNE LANGHOFF "Klokken Ti" – Duet med Medina   
 6 MATTHIAS PACHLER "City Boy" – Duet med Donkeyboy   
 7 KIM WAGNER "Dedication to My Ex" – Duet med Lloyd   
 8 LIV SKOTTE "Heart Attack" – Duet med The Asteroids Galaxy Tour 

Derudover sang finalisterne disse sange, som de selv alene eller sammen med andre selv havde skrevet:

1 LIV SKOTTE "An Angel Around"
2 BJARNE LANGHOFF "Lullaby"
3KIM WAGNER "The Song, Oh"
4 MATHIAS PACHLER "Mit Et & Alt"

Læs mere om showet hos TV2.

ANNONCE