if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Loney, Dear gæster Ideal Bar

Nyhed

Loney, Dear gæster Ideal Bar

Den svenske sanger-sangskriver giver koncert den 29. februar

Bag pseudonymet Loney, Dear gemmer den svenske sanger og sangskriver, hjemmemusikant og multiinstrumentalist, Emil Svanängen, sig. I 2009 gav Loney Dear en længe ventet koncert i Lille Vega, og nu vender han tilbage. Denne gang til de mere intime rammer i Ideal Bar.

I slutningen af 90'erne spillede Emil Svanängen klaver i en jazztrio, men havde et ønske om at synge. Han mente, at det var vanskeligere at nå ud til folk, når man spiller instrumentalmusik. Svanängen udgav selv sit debutalbum "The Year Of River Fontana" i 2003, et album, som blev indspillet i forældrenes kælder med en minidisk, en mikrofon og en hjemmecomputer. Cd'en blev udsolgt gennem hans hjemmeside og blev kendt udelukkende via omtale. Albummet blev populært og i de to næste år udhav Loney Dear yderligere tre album.

I alt er det blevet til syv album, hvoraf fire af dem er selvudgivne. I 2007 skrev Loney dear kontrakt med Sub Pop, og senere med Polyvinyl Record Co. I 2011 udkom "Hall Music", som modtog mange roser, blandt andet fra Soundvenue, som tildelte albummet fem ud af seks stjerner.


Nu har man muligheden for at opleve Loney, Dears særprægede lyd, som tager en på en rejse fra klassiske symfonier til analoge synthesizere og falset skønsang.

Billetter til Loney, Dears koncert i Ideal Bar i Vega den 29. februar via GAFFA Live

Indtil da kan man som optakt høre "What Have I Become" her:


 

ANNONCE