Nyhed

M.I.A. gav Super Bowl fingeren

Super Bowls over 100 millioner seere fik fingeren ved halvlegs-showet i nat

Hvert år gør arrangørerne bag verdens største enkeltdags sportsbegivenhed, Super Bowl, sig store anstrengelser for at arrangere et halvlegsshow, der er større, vildere og mere ekstravagant end det foregående, og med tidligere gæster som Bruce Springsteen, Prince, The Rolling Stones og Michael Jackson er det i sig selv en stor opgave.

Halvlegsshowsene har også budt på flere mere eller mindre kontroversielle hændelser, som da Bruce Springsteen pløjede en kameramand, da han skulle glide hen over scenen på knæene, eller da Justin Timberlake hev ned i Janet Jacksons tøj så man kunne se hendes ene bryst. Og årets show var ingen undtagelse, da den engelske rapper og sanger M.I.A. pludselig besluttede sig for at stritte med langefingeren under sit show. M.I.A. optrådte sammen med Madonna og Nicki Minaj. Programmet blev godt nok sendt med en lille forsinkelse netop for at kunne censurere upassende indslag væk, men M.I.A.s finger slap ved en fejl gennem nåleøjet.

Tv-kanalen NBC har været ude med en offentlig undskyldning, som det sig hør og bør. Men til ekstravagante shows sker der åbenbart ekstravagante ting. Og hvad der har bragt sindene i kog siden gårsdagens show, er højst sandsynligt en sjov side i tv-historiens leksikon om et par år.

Se M.I.A's optræden her:

 

ANNONCE