Nyhed

The Ting Tings klar med toer

Efter en længere turné og indspilningsproces er duoen klar med nyt album

Den engelske duo The Ting Tings, bestående af Jules de Martino og Katie White, er klar med nyt album efter fire års stilhed på albumfronten. Duoens andet album hedder "Sounds From Nowheresville" og udkommer den 27. februar.

The Ting Tings blev dannet i 2004, efter White og de Martino havde arbejdet sammen i forbindelse med Whites band TKO. Efter at have skrevet tre sange spillede bandet deres første koncert, som var en "gratis øl"-invitation til spillestedet The Mill. Koncerten blev sådan en succes, at bandet efterfølgende gav flere koncerter. Billetter til The Ting Tings' koncerter på The Mill blev efterspurgt, og flere producere, såsom Rick Rubin, begyndte at spørge efter dem. Duoen fik deres navn i radioen, da XFM fortalte om deres koncerter.

Debutalbummet "We Started Nothing" udkom i 2008, hvor hitsinglen "That's Not My Name" nåede førstepladsen på UK Singles-listen. Albummet fik en blandet modtagelse, hvor GAFFA kvitterede med tre stjerner og skrev "Det smittende, vrængende kor på "That's Not My Name" bringer minder frem om Shampoo, og den efterhånanden gamle single "Great DJ" er stadig glimrende pop med et godt guitarriff.".


Arbejdet på duoens andet album har været længe undervejs. I 2010 skrev de Martino og White på deres blog, at de havde ni numre klar, og at de snart var klar med indspilningerne. Det hele gik dog lidt i stå, da de var kommet på nyt materiale siden indspilningerne, som de gerne ville inkorporere på albummet. Første single fra "Sounds From Nowheresville" udkom i oktober 2010 med titlen "Hands". Der har længe været rygter om albummets udgivelsesdato og titel, men de Martino fik via sin Twitter-profil fastslået, at titlen er "Sounds From Nowheresvillle" og den vil ramme butikkerne den 27. februar.

Hør og se musikvideoen til singlen " Hang It Up" fra det kommende album "Sounds From Nowheresville" her:

 


ANNONCE