Nyhed

Tivoli afslører nyt musiktiltag

Der er musik alle ugens dage, når Tivoli sætter deres nye koncept “Musikugen” i søen

I femten år har Tivoli i København været vært for Fredagsrock-arrangementerne, men hvor der tidligere kun har været en dag, der har været dedikeret en genre, bliver alle ugens dage nu fyldt med genrebestemt musik. Faktisk har Tivoli dedikeret hver ugedag til hver sin genre. Tivoli har valgt at kalde tiltaget Musikugen.

"Vi håber, at gæsterne tager godt imod den nye musikuge i Tivoli. Musikugen giver plads til flere musiktyper og orkestre, som ikke før har haft deres faste gang i Tivoli, hvilket har været blandt ambitionerne med den nye musikstruktur. Vi tager det bedste af det, vi har og udvikler det samt tilføjer nyt", siger underdirektør for Kommunikation & Underholdning, Trine Lolk.

Musikugen kommer til at bestå af Mundomandage med verdensmusik, som reggae og forskellig folkemusik. Tirsdagstimen, med fællessang, dansktopsangere og evergreens leveret af Promenadeorkestret. Karmaonsdage byder på elektronisk musik med afslapning på plænen. Torsdagsselskabet lader nogle af Danmarks førende trommeslagere svælge i funk, blues og Motown i Pavillonen. Blandt andet får Torsdagsselskabet besøg af Kresten Osgood.


Fredagsrock fortsætter som sædvanlig, og det kan allerede nu afsløres at de to danske navne WhoMadeWho (billedet) og Joey Moe lægger vejen forbi Plænen i Tivoli. Lørdagen er sat af til swing under navnet LørdagsSwing, hvor Tivolis Big Band spiller op til dans på plænen sammen med kendte sangere som Bobo Moreno, Claus Hempler og Michael Carøe. FamilieSøndag er, som navnet antyder, for hele familien når både børnekoncerter og klassiske koncerter med værker af Tivolis egen H.C. Lumbye afslutter ugen i Tivoli.

Programmerne til de enkelte temadage bliver offentliggjort i løbet af marts og først i april.

ANNONCE