Nyhed

Toto til Smukfest

Bandet, der gav os “Africa” og “Hold the Line”, spiller til årets festival i Skanderborg

I dag har Danmarks Smukkeste Festival offentliggjort en række nye navne, og det største er det storladne 80'er-rockband Toto. Bandet, der har leveret en lang række hits som "Hold the Line", "Africa" og "Rosanna". Bandet består af rutinerede herrer som Steve Lukather og David Paich, der ud over deres eget band er kendte som studiemusikere og har arbejdet med folk som Cher, Michael Jackson og Lionel Richie. Efter Totos reunion i 2010 har bandet været på to turnéer og optræder til sommer på Den Smukkeste. 

Det danske nationalrockband Kashmir er også blevet engageret til den 33. version af Skanderborg Festival. De udgav deres opsamlingsalbum "Katalogue" på bagerens fødselsdag den 11.11.11 og er fast inventar på de danske sommerfestivaler. "Katalogue" byder på en samling af numre, der har været betydningsfulde milepæle for bandet og indeholder også ikke-udgivne numre.

Derudover er der blevet plads til Uriah Heep på festivalen. Med sådan cirka 23 studiealbum og et større antal liveudgivelser og opsamlinger i ryggen er det, mildt sagt, et ret erfarent rockband, der her genbesøger festivalen. Uriah Heep var i 70'erne et af de store navne i den hårde rock. Bandet står bag hits som "Easy Living", "Sweet Lorraine", "Return To Fantasy" og "Look At Yourself"


Ud over disse tre navne har Smukfest også offentliggjort Lukas Graham, I Got You On Tape, Choir of Young Believers, Nabiha, Thomas Buttenschøn med flere.

Her kan du høre numre med de tre navne:

Toto - "Hold the Line" (med den tidligere forsanger Bobby Kimball)


Kashmir - "Electrified Love" (Preview af et ikke tidligere udgivet nummer. Nummeret er at finde på opsamlingen "Katalogue")


Uriah Heep - "Nail on the Head"

Køb billetter via GAFFA Live.


ANNONCE