Nyhed

WhoMadeWho opgraderer til Store Vega

Stor interesse har flyttet koncerten den 14. april til Store Vega og flere billetter er sat i salg

WhoMadeWho var sat til at give koncert i Lille Vega den 14. april. Nu, over en måned før koncerten, er den allerede blevet udsolgt. Den store interesse har nu fået arrangørerne til at flytte koncerten til Store Vega samt sætte flere billetter til salg. Til koncerten vil det være muligt at høre gruppens nye album "Brighter", som udkommer den 27. februar.

2011 var et godt år for WhoMadeWho. Her udkom bandets fjerde album "Knee Deep", som GAFFA gav 5 stjerner og skrev at "Alt i alt er WhoMadeWhos blanding af disko, techno, rock og god sangskrivning virkelig vellykket på en plade, hvor gruppen også formår at overraske med små detaljer, man ikke havde forventet at høre". Trioen gæstede også Roskilde Festival, hvor de satte gang i en fest for et entusiastisk publikum.

I år vil WhoMadeWho forsøge at gøre kunsten efter, og det sker gennem deres forårsturné i april med materiale fra deres kommende album. Første single "Inside World" er et godt tegn på, at det nye album lever op til forventningerne.

Billetter til koncerten den 14. april på Store Vega kan købes via GAFFA Live

Hør og se musikvideoen til den nye single "Inside World" her.

 

ANNONCE