Nyhed

Christian Brøns klar med nyt

Den tidligere Big-Brother-outlaw Christian Brøns udgiver nyt album den 23. januar

Christian Brøns er snart halvvejs igennem 30'erne, og på albummet "Under Overfladen", som udkommer 23. januar er manden med guitaren begyndt at kigge tilbage på sit liv.

"Albummet afspejler, at jeg kan se tilbage på øjeblikke i mit liv, som var hårde, men som jeg kan være glad for i dag. Uanset ulykkelig kærlighed, og hvor fortabt man føler sig, er der håb under overfladen. Det handler også om at være tro mod sig selv. Det har altid været et tema for mig", udtaler Christian Brøns.

Albummet rummer 10 numre, som befinder sig i den klassiske poppede stil, som man kender fra Christian Brøns, dog skulle der være tilsat en anelse reggae og vals i et par numre. På "Under Overfladen" findes også "Venter", som er Brøns' bidrag til årets danske melodi grand prix. Nummeret er skrevet og fremført sammen med hans gamle makker fra Sverige, Patrik Isaksson.


Christian Brøns har udover at have opholdt sig i et hus på tv også opnået at vinde en Danish Music Award og en P3-Pris, ligesom han for 11 år siden lå nummer 1 på Tjeklisten sammen med Patrik Isaksson med deres fælles hit "Tilbage hvor vi var"

ANNONCE