Nyhed

Europe sender album på gaden til april

Måske er tiden løbet fra Europe. Ikke desto mindre sender de et nyt album på gaden til april.

Så er det snart tid til igen at hive krøllejernet frem fra gemmerne igen, for nu er der snart nyt på vej fra "The Final Countdown"-legenderne Europe, som kaster et nyt album på gaden til april. Ifølge Classic Rock Magazine får albummet titlen "Bag Of Bones"

Bandet, der siden genforeingen i 2004 har været semiaktive ud i kunsten at udgive nye albums, har ikke lydmæssigt fjernet sig stort fra de puddelhårs og læderbukse-befængte 80'ere. Dengang var bandet et af de allerstørste med det verdensomspændende synthesizer-superhit "The Final Countdown", som senere også opnåede kultstatus i Danmark via Polle Fra Snave-reklamerne. I 80'erne hed de andre bands Poison, Whitesnake, Bon Jovi, Warrant og Twisted Sister, og de havde alle det tilfælles, at de havde frisurer som kunne give selv Marge Simpson mindreværdskomplekser, og deres tøj lignede noget, som ville være for stramt til, at Sidney Lee ville gide at trække i det.

Hvordan det skal gå Europe, når konkurrenterne hedder Foo Fighters, Queens Of The Stone Age og Muse bliver spændende at se. I hvert fald skulle det nye album, som er det første siden "Last Look Of Eden" fra 2009, være på gaden til april, og så må vi se, hvordan de aldrende rockere klarer sig.


Retfærdigvis skal det siges, at Europes sidste plade solgte guld i hjemlandet og fik en ganske pæn firstjernet anmeldelse af GAFFAs Keld Rud, som blandt andet skrev: "De fleste af sangene har enorme melodilinjer, der kun næppe formår at holde sig på benene under vægten af den grandiose orkestrering, Europe udsætter dem for. Men for en gangs skyld holder det det meste af vejen hen til banken og tilbage igen. Det skyldes, at bandet har fastholdt den varme produktion og det tændte spil fra forgængeren og skrevet endnu bedre sange."

ANNONCE