Nyhed

Fink giver koncert på Train

Den tidligere elektroniske troldmand gæster Aarhus til maj

Engelske Fin Greenall, alias Fink, forlod en mangeårig dj-karriere i 2003, med et job på den prominente natklub Fabric i London, og har nu tilsyneladende definitivt lagt pladespilleren og mixeren fra sig. I stedet er han sprunget ud som klassisk singer-songwriter med akustisk guitar og et blues-folk' et udtryk. Det er også i denne rolle at han gæster Train i Århus den 2. maj, hvor dansegulvet derfor er byttet ud med en siddende koncert.

Det er foreløbig blevet til to singer-songwriter-orienterede albums fra den tidligere dj, der har arbejdet sammen med navne som John Legend og Amy Winehouse, 2006's "Biscuits for Breakfast" og senest "Perfekt Darkness" fra 2011. Begge album er udgivet på det London-baserede indie-selskab Ninja Tune. 

Det første album tildelte GAFFA's anmelder Ole Rosenstand Svidt fire stjerner, mens det seneste album fra den tidligere elketroniske troldmand fik en mere lunken modtagelse, hvor GAFFA's anmelder Pelle Sonne Lohmann i sin trestjernede anmeldelse konkluderede, at der var tale om et "i perioder lidt monotont, uvedkommende og uforløst album, der godt kunne have brugt nogle flere eksplosioner og en knap så grundig finpudsning."


Billetsalget er i gang via GAFFA Live.

ANNONCE