Nyhed

FredNukes i selskab med Kanye West på nyt mixtape

Den danske rapper FredNukes medvirker sammen blandt andre med Kanye West, Cyhi Da Prynce, GLC, Naledge, Tha Outlawz, Big KRIT på nyt mixtape

Tony Williams har lige siden Kanye Wests debut "The College Dropout" medvirket på superstjernens udgivelser blandt andet som sanger og sangskriver. Foruden det professionelle arbejde er de to kunstnere også fætre. Det er Tony Williams, der har sammensat det mixtape, hvor altså danske FredNukes er på. Det spændende mixtape har titlen "Some of my Best Rappers are Friends" .

FredNukes bidrag til mixtapet er et nyt og ikke før udgivet nummer, "Fly Away". Tracket er kædet sammen med Kanye Wests nummer "Another You", således at det kommer lige efter i rækkefølgen. Det er et samarbejde mellem FredNukes og Tony Williams om at lave netop dette nummer, der har gjort Williams så glad for den danske rapper, at han altså er at finde på samlingen.

"Some of my Best Rappers are Friends"-mixtapet er allerede blevet spredt på de største og vigtigste hiphop-blogs i USA, og man kan høre "Fly Away" med FredNukes feat. Tony Williams her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONCE