Nyhed

Gedigen turnéstart for Tim Christensen

Tim Christensen & The Damn Crystals leverede en solid turnépremiere i Rødovre, selvom opvarmningen Freja Loeb faktisk overstrålede dem

I aftes havde Tim Christensen og hans band The Damn Crystals premiere på deres lange Danmarksturné i Viften i Rødovre. GAFFAs anmelder Mikkel Schøller Jakobsen var på pletten, og han er godt tilfreds og uddeler fire stjerner til koncerten. Han skriver blandt andet:

"Tim Christensen og The Damn Crystals lagde denne aften ud med tre numre fra den nyeste plade. Der er ingen tvivl om at de har øvet sig grundigt, da det var et velsmurt og velfungerende band der gik på scenen. Tim sagde selv indledningsvis at de havde glædet sig som små børn til at komme ud og spille. Men numrene fra det seneste album rummer ikke helt den iørefaldende genkendelse som Tim Christensens sange ellers er kendt for, og det var da også et velopdragent publikum der i starten af koncerten lyttede uden de helt vilde armbevægelser."

Mikkel Schøller Jakobsen fortsætter:


"Titelnummeret fra "Superior"-albummet høstede selvfølgelig velfortjent bifald fra publikum, men det var først med sangen "Secrets On Parade" fra Tim Christensen debutalbum som solist, at bandet og Tim Christensen rigtigt blev varmt og swingede. Det var egentlig lidt paradoksalt at han skulle helt tilbage i sangkataloget for at finde energien, hvor man som publikum fik den der fede fornemmelse af at musikerne glemte sig selv og bare spillede … det swingede virkelig, og Tim begyndte at svede."

Konklusionen fra Mikkel Schøller Jakobsen er som følger:

"Men fansene fik lidt af hvert denne aften den rene og tunge rock blandet med klassikere og ballader, der blev fremført med en sikkerhed der lige mangler den sidste nerve hvis de skal leve op til den succes og de forventninger som Tim Christensen selv har skabt med sine glimrende sange."


Jakobsen var faktisk mere begejstret for opvarmningen Freja Loeb, som han tildeler fem stjerner. Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion.

Se flere turnédatoer med Tim Christensen & The Damn Crystals og Freja Loeb på GAFFA Live.

ANNONCE